RE/MAX România deschide două noi birouri în Bucureşti

J.P.
Miscellanea / 15 decembrie 2020

RE/MAX România deschide două noi birouri în Bucureşti

RE/MAX România deschide două noi unităţi în Bucureşti - RE/MAX Complete Solution şi RE/MAX Klass - şi ajunge la 16 francize în Capitală, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Tellu Striinu, Broker/Owner al biroului RE/MAX Complete Solutions, precizează că iniţiativa lansării unui business în domeniu a fost a fiului său, care a activat o perioadă în imobiliare. Pe de altă parte, aceasta s-a datorat şi exemplului de succes observat la prieteni care deţin o franciză RE/MAX şi sunt cei mai performanţi B/O din reţea.

Tellu Striinu, Broker/Owner RE/MAX Complete Solution" "De la idee la acţiune nu a fost decât un pas. Am luat legătura cu RE/MAX România şi lucrurile s-au desfăşurat într-un ritm rapid şi clar. Avantajele parteneriatului cu RE/MAX Romania sunt evidente - pe lângă puterea pe care ti-o da brandul numărul 1 în imobiliare pe plan mondial, respectiv partea de educaţie, esenţială în construirea unei echipe performante şi la cele mai înalte standarde, urmează claritatea business-ului, modelul de business, conceptul win-win şi tot ce înseamnă tehnologia pusă la dispoziţie de către RE/MAX."

Pentru Marius Băiţelu, Broker/Owner RE/MAX Klass, domeniul real-estate reprezintă un nou pariu în activitatea sa antreprenorială. Cu un background profesional în management de proiect şi achiziţii publice, Marius deţine de şase ani o companie care activează în domeniul proiectării tehnice. Întrucât în ultimii ani a activat în sectorul construcţiilor, iar piaţa imobiliară a fost mai uşor de observat, perspectivele de dezvoltare şi tranzacţionare în acest domeniu i s-au părut profitabile.

"Am constatat că sectorul imobiliar este extrem de profitabil, dar trebuie să cunoşti bine piaţa şi să fii înconjurat de profesionişti în domeniu. Am găsit toate aceste resurse de dezvoltare în cadrul reţelei RE/MAX", a declarat Marius Băiţelu, Broker/Owner RE/MAX Klass.

În opinia sa, primul şi cel mai important pas în aceasta direcţie stă în construirea echipei. Astfel, îşi propune ca în biroul RE/MAX Klass să activeze atât oameni bine pregătiţi profesional, cu sau fără experienţă în imobiliare, dar şi tineri absolvenţi care doresc să pornească pe drumul antreprenorial. Pentru anul 2021, B/O îşi propune să recruteze 10 asociaţi, să aibă 70 de proprietăţi listate în exclusivitate, respectiv o cifră de afaceri de 150.000 euro. Totodată, are în plan ca RE/MAX Klass să ajungă în top 5 birouri din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

21 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9260
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1031
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4735
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7173
Gram de aur (XAU)Gram de aur234.7214

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro