RE/MAX România deschide şase birouri noi

F.D.
Companii / 28 iunie

RE/MAX România deschide şase birouri noi

RE/MAX România îşi extinde reţeaua cu şase noi birouri, în oraşe strategice din ţară, atât în zone cu potenţial de dezvoltare - Slatina, Mediaş, Bacău, cât şi cu o piaţă imobiliară matură - Braşov şi Bucureşti. Anul acesta RE/MAX România şi-a completat portofoliul cu noi francize şi a ajuns, în prezent, la un număr de peste 60 birouri, potrivit unui comunicat de presă.

RE/MAX Area Experts, deschisă de Victor Coneschi în Slatina, Olt, este prima franciză a reţelei din judeţ, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care antreprenorul şi-a propus să se axeze pe domeniul imobiliar. Specialist în vânzări şi servicii HoReCa de peste 25 de ani, Broker/Owner-ul biroului a luat decizia de a alege RE/MAX pentru a-şi dezvolta propriul business sub umbrela unui brand cu experienţă îndelungată pe piaţa mondială în real-estate.

"Printre obiectivele mele se regăsesc educarea pieţei imobiliare locale, respectiv schimbarea percepţiei asupra agentului imobiliar, alături de creşterea numărului de consultanţi şi proprietăţi exclusive în portofoliu. Totodată, în cel mult un an, îmi propun să deschid o nouă franciză în Craiova", a declarat Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts.

După ce a studiat mai multe oportunităţi de business în franciză, Lucian Bucur, Broker/Owner RE/MAX One, a ales domeniul imobiliar , pe care îl consideră cel mai stabil, asociindu-se cu Stefan Muller. Decizia de a colabora cu RE/MAX a venit ca urmare a compatibilităţii lor cu modelul de business al companiei. Astfel, aceştia au pus bazele primului birou din Mediaşaflat sub umbrela RE/MAX, iar ca obiectiv îşi propun urmarea îndeaproape a planului de afaceri stabilit împreună cu RE/MAX, încrezători fiind că le va aduce succesul dorit.

Pe o piaţă matură în real-estate, respectiv Braşov, Florin Maftei a deschis cea de-a cincea franciză imobiliară a reţelei - RE/MAX Unity. Misiunea sa este de a oferi cel mai înalt nivel de consultanţă imobiliară celor interesanţi şi de a reprezenta un jucător de top pe piaţa locală de real-estate.

După o experienţă de mai bine de patru ani în domeniul auto, Ştefan Asavinei, B/O RE/MAX Elite, a luat decizia de a-şi schimba traseul profesional şi a ales să se dezvolte în domeniul imobiliar. Acesta a deschis, astfel, a patra franciză RE/MAX din Bacău.

Cele mai recente birouri RE/MAX deschise în Bucureşti - RE/MAX Extreme şi RE/MAX Advisors - sunt lansate de două antreprenoare fără experienţă în real-estate, care au încredere în sistemul RE/MAX pentru noua provocare profesională. Alături de cele mai recent lansate francize, RE/MAX numără peste 22 de birouri în Capitală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro