Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

REPUBLICA MOLDOVA:Banca Transilvania vrea să preia Microinvest

A.I.G.
Bănci-Asigurări /

Banca Transilvania vrea să preia Microinvest

Banca Transilvania a anunţat marţi că şi-a exprimat intenţia de a achiziţiona o deţinere directă iniţială de 100% din capitalul social al Microinvest, una dintre principalele organizaţii de creditare nebancară din Republica Moldova specializată în finanţarea microîntreprinderilor, informează News.ro.

"Banca Transilvania se află în etapa de solicitare a aprobării achiziţiei de către autorităţile de supraveghere din România precum şi de către alte autorităţi relevante. Ca urmare a finalizării achiziţiei, Banca Transilvania va deţine controlul asupra entităţii Microinvest. Banca Transilvania va informa investitori în fiecare etapă relevantă din cadrul procesului de autorizare şi de achiziţie", precizează banca.

În 2018, Banca Trasilvania (BT) a devenit acţionar majoritar, împreună cu Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), al Victoria Bank, a treia bancă din Republica Moldova din punct de vedere al activelor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS