REPUBLICA MOLDOVA:Socialiştii insistă asupra semnării unui nou acord cu Blocul ACUM

M.A.I.
Internaţional /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Comitetul executiv politic al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), reunit marţi la Chişinău, a recomandat ca grupul parlamentar al PSRM să semneze un nou acord cu Blocul ACUM, cu care formează actuala coaliţie de guvernământ, informează Agerpres.

În cadrul acestei reuniuni, conducerea Partidului Socialist, condus de facto de preşedintele Igor Dodon, a luat în discuţie teme precum situaţia politică actuală din Republica Moldova, programul calendaristic al alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019, recomandări pentru viitorul Consiliu Republican al PSRM, precum şi acţiunile grupului parlamentar al PSRM pentru perioada următoare.

Comitetul executiv politic al socialiştilor a menţionat că acordul provizoriu cu Blocul ACUM, semnat la 8 iunie 2019, a fost îndeplinit în cea mai mare parte şi a recomandat ca grupul parlamentar al PSRM să semneze un nou acord, se arată în comunicatul emis de PSRM.

Potrivit Unimedia, mai multe detalii nu se cunosc despre ce au discutat liderii socialişti la această şedinţă, din motiv că presa nu a fost anunţată despre respectiva reuniune, transmite aceiaşi sursă.

Liderul grupului parlamentar al socialiştilor, Vlad Bătrâncea, declarase joia trecută că PSRM va cere de urgenţă semnarea unui nou acord cu Blocul ACUM în care să fie trasate obiectivele de politică internă şi externă ale republicii, potrivit agenţiei de presă oficiale Moldpres.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vlad Bătrâncea susţinea că, în ultima perioadă, PSRM remarcă o intensificare a mesajelor cu caracter geopolitic venite din partea Blocului ACUM.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS