Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a deschis simultan trei centre de excelenţă, investiţie de 3,7 milioane euro

I.A.M.
Companii / 14 noiembrie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a anunţat joi deschiderea simultană a trei centre stomatologice de excelenţă în Bucureşti, Constanţa şi Oradea, investiţia totală ridicându-se la 3,7 milioane euro.

"Cele trei clinici care îşi pornesc activitatea astăzi urmează standardul de servicii dezvoltat de reţea, bazat pe toate specializările, imagistică şi chirurgie ambulatorie, fiind pregătite să răspundă oricărui nivel de complexitate", a anunţat reţeaua, potrivit News.ro.

Investiţia totală pentru dezvoltarea conceptului de clinică integrată în cele trei locaţii a fost de 3,7 milioane euro.

Reţeaua este formată acum din 12 clinici situate în Bucureşti, Piteşti, Timişoara, Turda, Constanţa, Oradea, cu un total de 86 de scaune. Jumătate dintre centre au fost deschise anul acesta, urmând obiectivul principal de a duce standardul serviciilor în stomatologie mai aproape de cât mai mulţi români.

"Încă de când am pornit business-ul, am avut în minte ideea că pacientul român trebuie să beneficieze de sănătate reală şi de o experienţă excepţională atunci când merge la stomatolog. Aceasta presupune ca fiecare clinică din grup să poată oferi toate opţiunile de tratament şi un număr redus de vizite necesare finalizării tratamentelor stomatologice. Aşa arată normalitatea pe care vrem să o ducem la nivelul întregii ţări. Ne dorim democratizarea acestui model şi cred cu tărie că viitorul stomatologiei se bazează pe o comunitate închegată de specialişti, pe o resursă de creiere pusă la dispoziţia pacientului. De aceea, investim şi în formarea propriei echipe şi în creşterea comunităţii de profesionişti", a declarat Ionuţ Leahu, CEO şi fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Echipa include în prezent peste 350 de persoane şi continuă angajările.

"Numai anul acesta, am adăugat peste 150 de profesionişti, urmând a ni se alătura alte zeci până la finalul anului", precizează Diana Sali, director operaţional Clinicile Dentare Dr.Leahu, transmite aceaşi sursă.

În 2019, reţeaua a dublat numărul de clinici şi are în prezent 86 de scaune în şase oraşe.

"Am crescut accelerat în 2019 şi vom menţine acelaşi ritm şi în 2020", completează Lucia Ciucă, director de dezvoltare al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Clinica din Constanţa este cea mai mare investiţie realizată până acum în reţea, de 1,8 milioane de euro, are 12 scaune, centru de radiologie şi integrează conceptul creat special pentru copii: Academia Spaţială Dr. Leahu.

Clinica din Oradea, situată are opt scaune şi a fost dezvoltată prin sistemul de parteneriere lansat anul trecut, fiind a doua deschisă în acest fel, după clinica din Piteşti. A fost gândită ca un centru regional, cu servicii integrate, inclusiv cele pentru copii în noul format, şi are ca obiectiv atragerea pe termen mediu a pacienţilor din toate ţările din Europa Centrală şi de Est.

Noua clinică din Bucureşti este noul Centru de Excelenţă în Estetică Dentară din cadrul reţelei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro