Abonament gratuit

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 23.10.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei /

FINANCIAL TIMES

Lloyds va anunţa 9.000 de disponibilizări

Lloyds Banking Group va anunţa, săptămâna viitoare, că elimină circa 10% din forţa sa de muncă, măsură din noua sa strategie pe trei ani, care urmăreşte să ducă cel mai mare creditor britanic retail tot mai mult către sectorul digital.

Luxottica numeşte în funcţia de co-director executiv un fost angajat Procter & Gamble

Leonardo del Vecchio, fondatorul şi preşedintele Luxottica, l-a ales pe Adil Mehboob-Khan, director executiv senior la Procter & Gamble, în funcţia de co-director executiv al celui mai mare producător mondial de ochelari (după vânzări).

Credit Suisse avertizează în privinţa unui final de an cu rezultate mixte

Credit Suisse din Elveţia a avertizat în privinţa incertitudinilor de la finele anului curent, chiar dacă rezultatele sale din trimestrul al treilea au bătut aşteptările analiştilor: un profit net de 1,03 miliarde franci, faţă de 454 milioane de franci în anul anterior. Analiştii aşteptau 810 milioane de franci.

WALL STREET JOURNAL

Creşte profitul Daimler

Producătorul auto german Daimler AG a raportat o creştere importantă a profitului său în trimestrul al treilea din 2014, în baza cererii solide pentru modelele S-Class sedan şi a vânzărilor din Europa, Asia şi SUA.

Daimler a avut un profit net de 2,74 miliarde euro, mai mare cu 49% faţă de acelaşi trimestru din 2013.

Nokia a revenit pe profit

Nokia Corp. a revenit pe profit în trimestrul al treilea din 2014, în parte datorită avansului cu 13% a vânzărilor sale. Producătorul finlandez de echipamente telecom a obţinut un câştig net de 747 milioane de euro, comparativ cu o pierdere de 91 de milioane de euro în anul precedent.

Orange, afectat de competiţia dură

Grupul francez de telefonie Orange SA a raportat o nouă scădere a vânzătilor sale şi a profitului în trimestrul al treilea, din cauza competiţiei dure. Orange a anunţat că vânzările sale au scăzut cu 3,5% în cele trei luni încheiate în 30 septembrie, la 9,81 miliarde euro.

NEW YORK TIMES

Şomajul din Spania scade

Rata şomajului din Spania a scăzut la 23,7% în trimestrul al treilea din 2014, de la 24,5% în trimestrul al doilea, semn că economia ţării se redresează.

Mersch, BCE: Economia europeană nu a ieşit din zona de pericol

Economia europeană nu a ieşit din zona de pericol, spune Yves Mersch, membru în board-ul executiv al Băncii Centrale Europene (BCE), care face apel la continuarea integrării financiare pentru depăşirea obstacolelor din calea creşterii.

Vânzările Unilever, cu mult sub aşteptări

Unilever a raportat creşterea cu 2,1% a vânzărilor sale în trimestrul al treilea, pe fondul încetinirii pieţelor emergente. Analiştii aşteptau o creştere a vânzărilor companiei cu 3,7%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS