Revolut continuă să îşi dezvolte echipa executivă

I.V.
Companii /

Revolut continuă să îşi dezvolte echipa executivă

Revolut, fintech-ul londonez cu peste 6 milioane de utilizatori în Europa şi Australia, continuă să îşi dezvolte echipa executivă şi angajează experţi în trei poziţii cheie: Trezorier, CFO Adjunct şi Director de Risc Infracţional Financiar, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii şi modele de lichiditate, fost Director Executiv în trezorerie corporativă la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier.

Stefan Wille, fost Vice Preşedinte Sr. Finanţe în cadrul companiei concurente N26 şi Manager de Finanţe Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta către noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv în cadrul Metro Bank şi Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat funcţia de Head of Financial Crime la ClearBank şi pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infracţional . Doyle va sprijini Revolut în misiunea sa de a deveni cea mai sigură şi de încredere platformă financiară din lume.

Nik Storonsky, Fondator & CEO Revolut a declarat: "Anul acesta ne-am completat echipa cu o serie de experţi senzaţionali. Vom continua să dezvoltăm conducerea companiei şi să îmbunătăţim procesele existente prin angajarea unora dintre cei mai talentaţi profesionişti din domeniu, cu mulţi ani de experienţă şi cu expertiză la nivel global. Aştept cu nerăbdare să le urez bun venit în echipa executivă a Revolut lui Philip, lui Stefan şi lui Wolfgang şi sunt convins că expertiza lor va fi de nepreţuit pe măsură ce vom creşte."

În ultimele luni, Revolut a angajat o serie de executivi seniori, printre care se numără Richard Davies, care anterior a ocupat funcţii de conducere în cadrul HSBC, Barclays şi TSB, dar şi Dave MacLean, actual CFO şi fost Director Financiar al Metro Bank.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS