Revolut lansează Group Vaults

V.I.
Companii /

Revolut lansează Group Vaults

Revolut, fintech-ul cu cea mai rapidă creştere din Europa, lansează astăzi Group Vaults, o funcţionalitate prin care utilizatorii pot economisi simplu alături de familie şi prieteni în scopuri comune.

Clienţii Revolut vor putea să depună bani într-o puşculiţă digitală comună - Group Vault - prin rotunjirea mărunţişului rămas după fiecare tranzacţie, prin programarea de plăţi recurente sau printr-o singură contribuţie. Astfel, Group Vaults devine cel mai simplu mod de a economisi pentru un grup de persoane care vor să strângă bani pentru plata facturilor, pentru o viitoare vacanţă sau pentru un cadou.

Funcţionalitatea le va veni în ajutor şi cuplurilor care doresc să evite birocraţia din bănci cu care consumatorii se confruntă atunci când doresc să deschidă un cont bancar comun. Flexibilitatea sporită a serviciului le permite utilizatorilor să stabilească sumele pe care doresc să le economisească direct din aplicaţie, în funcţie de buget, dar şi să retragă banii economisiţi instantaneu, în orice moment.

În primul an de la lansarea Vaults, românii au economisit peste 10 milioane de lei şi au deschis peste 33.000 de puşculiţe digitale. La nivel european, utilizatorii au economisit peste 85 de milioane de euro cu ajutorul celor peste 1 milion de astfel de puşculiţe deschise. Zilnic sunt create mai mult de 3.000 de noi puşculiţe digitale Vaults, în special în monede precum Euro (EUR), Lire sterline (GBP), Zloţi polonezi (PLN), Franci elveţieni (CHF) şi Bitcoin (BTC).

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Vedeti-va de treaba, mie mi-au blocat in cont 40.000 lei timp de o saptamana tocmai cand voiam sa-i transfer cuiva. Mi-au cerut sa le demonstrez de unde am banii! A trebuit sa le trimit fluturasii de salariu pe 3 luni, contract de vanzare si alte o gramada de date personale care nu aveau nici o treaba cu tranzactia.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS