Crypto

Ridicarea sistemului de vize pentru SUA, o problemă nesoluţionată

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 21 ianuarie

Siegfried Mureşan, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său, a declarat că aproximativ 30 de milioane de cetăţeni ai Uniunii Europene sunt în continuare supuşi discriminării de către SUA privind sistemul de viză de intrare în ţara respectivă.

Siegfried Mureşan, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său, a declarat că aproximativ 30 de milioane de cetăţeni ai Uniunii Europene sunt în continuare supuşi discriminării de către SUA privind sistemul de viză de intrare în ţara respectivă.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan (PPE/PNL) a pledat pentru ridicarea vizelor pentru toţi cetăţenii UE care călătoresc în SUA, în cadrul dezbaterii, care a avut loc ieri în Parlamentul European, privind învestirea noului preşedinte american, Joe Biden, şi actuala situaţie politică din această ţară.

"Astăzi, cetăţenilor din Cipru, Croaţia, Bulgaria şi România li se cere în continuare viză pentru a intra în Statele Unite. Haideţi să lucrăm împreună cu noua administraţie americană pentru a asigura reciprocitatea deplină a vizelor între Statele Unite şi Uniunea Europeană", a îndemnat Siegfried Mureşan, conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul său.

Conform acestuia, aproximativ 30 de milioane de cetăţeni ai Uniunii Europene sunt în continuare supuşi discriminării de către SUA privind sistemul de viză de intrare în ţara respectivă.

Declaraţia lui Siegfried Mureşan a fost făcută chiar în ziua în care a avut loc ceremonia de învestire a noului preşedinte american, Joe Biden.

În cadrul şedinţei de ieri, membrii Parlamentului European au discutat despre viitorul relaţiilor dintre Uniune şi SUA, precum şi despre evoluţiile legate de procedurile de punere sub acuzare împotriva fostului preşedinte american Donald Trump pentru rolul său în incitarea la violenţele de la Capitoliu din 6 ianuarie.

Amintim că, în cadrul vizitei oficiale pe care preşedintele Klaus Iohannis a efectuat-o în august 2019 în SUA, acesta a discutat cu omologul său Donald Trump şi despre admiterea României în programul Visa Waiver.

Întrebat imediat după întâlnirea cu Trump, care sunt rezultatele concrete ale acestei discuţii, Klaus Iohannis a spus: "Preşedintele Trump este foarte interesat de această tematică şi sunt convins că specialiştii din administraţia americană, împreună cu specialiştii noştri, vor găsi cele mai bune căi pentru a continua o îmbunătăţire a acestor aspecte".

De atunci a trecut un an şi cinci luni şi nimic nu s-a schimbat în sistemul de acordare a vizelor de către SUA pentru cetăţenii români.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro