Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,15%

C.B.
Bănci-Asigurări /

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,15%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,15%, valoarea înregistrată în sedinţa precedentă, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

ROBOR la 3 luni este indicatorul principal în funcţie de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei.

În schimb, ROBOR la 6 luni, utilizat la calculul dobânzilor pentru credite ipotecare, a crescut la 3,23%, de la 3,22, valoare înregistrată în şedinţa anterioară.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii pentru creditele în lei acordate pe piaţa interbancară, iar creşterea acestui indicator va duce la un avans al ratelor în cazul creditelor în lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. draga Mos Craciun BNR :) , daca te rog frumos poti sa lasi robor 3m sa coboare la 2.5-2.7% la 31 martie 2020 ? :) IRCC e in aria 2.6% dar robor 3m a ramas constipat in aria 3, xx % :)

    iti multumesc frumos si anticipat draga Mos Craciun BNR !  

    p.s. toti copiii cuminti stiu ca Mos Craciun exista si are influenta reala ! :)) ... apropo de capacitatea de transmisie a politicii monetare in piata reala. :D

    Eu sunt un copilas cuminte :D .... inflatia SCADE! in trim 1 si 2 /2020 ... BNR e rugat s-o lase mai moale cu dobanda ca e prea sus...  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie