Rogobete, MS: "Spitalele din subordinea ASSMB sunt în pericol de a-şi pierde finanţarea din PNRR"

T.B.
Miscellanea / 29 februarie

Rogobete, MS: "Spitalele din subordinea ASSMB sunt în pericol de a-şi pierde finanţarea din PNRR"

Spitalele din subordinea ASSMB din Bucureşti sunt în pericol de a-şi pierde finanţarea din PNRR, a susţinut joi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Alexandru Rogobete, a transmis acesta pe pagina sa de socializare.

Conform sursei, "Spitalele din subordinea ASSMB din Bucureşti sunt în pericol de a-şi pierde finanţarea din PNRR. A trecut un an de la semnarea contractelor de finanţare şi ASSMB s-a plasat în contra-timp cu cea mai consistentă finanţare pe care spitalele bucureştene o au la dispoziţie, prin PNRR. 28 de milioane de lei din bani europeni pentru dezvoltarea serviciilor medicale în ambulatoriile de specialitate! Pentru cele 6 obiective primare de investiţii, adică 6 spitale fundamentale pentru sistemul sanitar bucureştean, ASSMB a finalizat numai serviciile de consultanţă, audit, informare şi publicitate. Atât!", a scris secretarul de stat pe Facebook.

Potrivit acestuia, Spitalul "Victor Babeş", Spitalul Clinic "Dr. Ion Cantacuzino", Spitalul Clinic "Filantropia", Spitalul Clinic "Sfânta Maria", Spitalul Clinic De Copii "Dr. Victor Gomoiu", Spitalul Clinic De Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" "sunt în aer cu lucrările efective" la ambulatorii.

Conform paginii sale de socializare, "Este foarte grav. Termenul este scurt, dar ASSMB-ul condus de Oana Sivache foloseşte banii din PNRR pentru alte avioane. Exact acelaşi lucru l-am spus, public, şi în vara anului trecut. Până astăzi nici o schimbare. Indiferent de loialitatea politică (sau personală), interesul primar este dezvoltarea infrastructurii sanitare în interesul pacienţilor! (...) Bani de la Ministerul Sănătăţii aveţi...trebuie doar să îi folosiţi în interesul oamenilor!", a scris Alexandru Rogobete, care a menţionat că pacienţii din Bucureşti au nevoie de "consultaţii, nu de consultanţă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6356
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2368
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9010
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.0661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb