Romanian Software oferă soluţii software pentru digitalizarea IMM-urilor prin PNRR cu granturi de până la 100.000 euro

G.D.
Companii / 2 februarie

Romanian Software oferă soluţii software pentru digitalizarea IMM-urilor prin PNRR cu granturi de până la 100.000 euro

Romanian Software oferă posibilitatea IMM-urilor să acceseze soluţii digitale, prin granturi de până la 100.000 de euro disponibile cu programul PNRR, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, valoarea granturilor pe care le pot obţine IMM-urile porneşte de la 20.000 - 30.000 euro pentru microîntreprinderi (sub nouă angajaţi), 20.000 - 50.000 euro pentru întreprinderile mici (10 - 49 angajaţi) şi 20.000 - 100.000 euro pentru întreprinderile mijlocii (50 - 249 angajaţi).

Prin achiziţionarea soluţiilor din suita colorful.hr, IMM-urile îşi pot digitaliza întreg departamentul de HR, cu oricare dintre cele 13 module: salarizare, managementul personalului, pontaj, employee self-service, training, evaluare, recrutare şi selecţie, managementul documentelor, bugetare, enterprise social network, analytics, travel.

Odată implementate soluţiile colorful.hr, IMM-urile îşi pot automatiza sarcinile la nivelul departamentului de HR, prin informaţii şi date cheie la îndemână, productivitate crescută şi alocare eficientă a resurselor interne existente, siguranţa datelor, proceduri la zi cu legislaţia în vigoare şi o focalizare a specialiştilor de HR pe oameni şi nu pe procese.

Pe toată durata programului, întreprinderile pot beneficia nu doar de granturi pentru digitalizare, ci şi de consultanţă, începând de la aprobarea proiectului, cât şi pe perioada întocmirii dosarului de finanţare. Condiţiile complete de eligibilitate pot fi găsite în Schema de Ajutor de Minimis - Digitalizarea IMM-urilor, iar perioada pentru depunerea dosarului de finanţare este 15.02.2023 - 18.04.2023.

"Suntem promotorii digitalizării, iar prin colorful.hr ne dorim ca fiecare companie, indiferent de industria în care activează, să îşi transforme munca şi procesele prin soluţii digitale. Cu ajutorul programului PNRR susţinem IMM-urile să acceseze granturile pentru adoptarea de soluţii digitale care să le susţină creşterea la nivel de business. Consultanţii noştri sunt alături atât pe parcursul aprobării proiectului, cât şi după ce dosarul a fost aprobat, oferind consultanţă pentru alegerea soluţiilor de HR din suita colorful.hr." - a declarat Victor Dragomirescu, Director General Romanian Software/colorful.hr, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9479
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5594
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9695
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6287
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.2927

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro