"Romexterra Bank" a ajuns la un volum de 7.100 miliarde lei active bilanţiere

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 28 iulie 2004

Activele bilanţiere ale "Romexterra Bank" înregistrează în prezent valoarea de 7.100 miliarde lei, în creştere cu 57,3% faţă de sfîrşitul anului 2003, informează un comunicat al băncii. Disponibilităţile şi depozitele atrase de la clienţi raportate la sfîrşitul anului 2003 au crescut cu 88%.

"Romexterra Bank" este o instituţie de credit cu capital integral românesc şi, în proporţie de 94,7% privat, şi acţionează la nivel naţional, ca un grup financiar integrat, avînd în componenţă societatea de leasing financiar - Romexterra Leasing Bucureşti, societatea de servicii în domeniul investiţiilor financiare - Romexterra Finance, precum şi societatea de asigurări Petroas SA.

"Romexterra Bank" îşi propune pentru perioada următoare dezvoltarea serviciilor bancare pe sectorul de retail al persoanelor fizice şi întreprinderilor mici şi mijlocii, precum şi o exploatare mai eficientă din punct de vedere corporatist a sectorului nişă din domeniul energetic.

Beneficiind de sprijinul acţionarilor săi, "Romexterra Bank" îşi va dubla capitalul social în cursul acestui an, ajungînd la 1.200 miliarde lei, pentru a susţine planul de dezvoltare şi modernizare din perioada următoare.

Anul trecut, banca a înregistrat un profit net de 181 miliarde lei, capitalurile proprii însumau 1.106 miliarde lei, valoarea creditelor acordate se ridica la 1.914 miliarde lei, iar reţeaua teritorială era formată din 32 unităţi operative.

Cunoscuta revistă britanică "Finance Central Europe" a desemnat banca, trei ani consecutiv, în perioada 2001-2003, drept "cea mai bună bancă din România sub raportul rentabilităţii activelor".

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9748
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5777
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0370
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8147
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4834

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb