Romgaz beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea Raiffeisen Bank International

F.D.
Piaţa de Capital / 18 mai

Romgaz beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea Raiffeisen Bank International

Romgaz (SNG), companie listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) beneficiază, din data de 16 mai 2023, de serviciile de Market Maker al Emitentului oferite de Raiffeisen Bank International. Romgaz este listată la Bursa de Valori Bucureşti din anul 2013. La data de 17 mai 2023, capitalizarea companiei era de 15 miliarde de lei, fiind a 2-a cea mai mare companie listată la bursă, în funcţie de capitalizare, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

"Am încheiat acest parteneriat pe o durată de doi ani pentru susţinerea lichidităţii şi atractivităţii acţiunilor SNG pe Bursa de Valori Bucureşti. Avem în vedere consolidarea structurii de capital şi considerăm ca aceste servicii vor contribui la îmbunătăţirea poziţiei companiei în negocierea finanţării proiectelor viitoare prin intermediul pieţei de capital", a declarat Răzvan Popescu, CEO S.N.G.N. Romgaz S.A.

Acţiunea SNG este a 6-a acţiune a unui emitent listat la Bursă pe Piaţa Reglementată pentru care Raiffeisen Bank International oferă servicii de Market Maker al Emitentului. Numărul total de instrumente financiare listate pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti care beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge astfel la 22. Parametrii specifici aplicabili activităţii de Market Maker al Emitentului efectuată de Raiffeisen Bank International pentru acţiunile Romgaz sunt disponibili AICI.

"Suntem foarte încântaţi pentru că am câştigat încă un mandat de Market Maker al Emitentului la Bursa de Valori Bucureşti şi pentru încrederea acordată în expertiza noastră. Mandatul demonstrează angajamentul continuu al Raiffeisen Bank International faţă de piaţa de capital din România." a declarat Guenther Kornfellner, Equities & Derivatives Trader for EMEA, Raiffeisen Bank International AG.

"Romgaz este o companie reprezentativă pentru piaţa de capital, fiind una dintre cele mai mari companii listate la bursă în funcţie de capitalizare şi totodată un jucător emblematic pentru economia României. Acest nou parteneriat pentru servicii de Market Maker al Emitentului la Bursa de Valori Bucureşti dintre Romgaz şi Raiffeisen Bank International ne dorim să contribuie la creşterea lichidităţii acţiunilor companiei Romgaz şi implicit la îmbunătăţirea lichidităţii pieţei. Ne bucură deschiderea emitenţilor pentru contractarea acestui tip de serviciu care indică angajamentul lor în vederea creşterii performanţei pe piaţa de capital din România," a declarat Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 10 )

 1. parca dadeam cu flit la companiile austriece...

  1. Parca nu...

   Adica? Sa dam cu flit la SNP?

   Populismele prind la populime.

   Haha Buna asta! :)))))

   raif e 100 austria, snp e doar 51%

   asa, si?

   cine e majoritar? noi sau austriecii? 

  raiffeisen - neam de sobolani austrieci

  1. urrrat!

   wilhelm sobolan raiffeisen

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro