Rompetrol îşi îmbunătăţeşte constant procesele de recrutare cu ajutorul soluţiilor SAP

A.F.
Companii / 18 iunie

Rompetrol îşi îmbunătăţeşte constant procesele de recrutare cu ajutorul soluţiilor SAP

În contextul actual al competitivităţii de pe piaţa muncii, organizaţiile au nevoie de soluţii scalabile şi eficiente pentru a atrage, a angaja şi a motiva cele mai potrivite talente. Prin adoptarea soluţiei SAP SuccesFactors, care ajută la eficientizarea fluxurilor de lucru, grupul Rompetrol - KMG International, a reuşit să automatizeze procesele de recrutare, să îmbunătăţească experienţa candidaţilor şi să obţină o centralizare şi gestionare a datelor mult mai eficientă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, la baza deciziei de a implementa SAP SuccessFactors a stat nevoia Rompetrol de a-şi optimiza procesele de recrutare şi selecţie prin eliminarea proceselor manuale, bazate pe hârtie, prin obţinerea unei imagini de ansamblu unificate a activităţii de recrutare, a indicatorilor cheie de performanţă şi a statusului poziţiilor vacante, precum şi prin crearea şi menţinerea unui fond solid de potenţiali candidaţi. În plus, organizaţia avea nevoie de integrare cu alte sisteme pe care le utiliza deja.

Brandul Rompetrol este o sursă continuă de energie, pornind de la prelucrarea ţiţeiului până la comercializarea produselor în staţiile de carburant. Începând cu 2007, Rompetrol este marca principală a KMG International, grup detinut de KazMunayGas, Compania Naţională din Kazahstan.

Cu o tradiţie de peste 40 de ani în industria energiei, Rompetrol s-a consolidat ca brand european după ce a început expansiunea pe segmentul de distribuţie în 2002. În prezent, KMG International are peste 5300 de angajaţi, dintre care peste 500 s-au alăturat grupului în 2023 şi operează mai mult de 1100 de puncte de distribuţie în România, Moldova, Bulgaria şi Georgia.

"Munca şi dedicarea echipelor noastre, îmbinate cu capacităţile SAP SuccessFactors, ne-au permis să ne adaptăm rapid la schimbările de pe piaţa muncii. Nu doar navigăm prin noua realitate, ci devenim mai competitivi şi mai eficienţi, menţinând în acelaşi timp o abordare umană faţă de colegii noştri şi faţă de candidaţii Rompetrol", a împărtăşit Gina Cruceru, Group Human Resources Director.

Suita SAP SuccessFactors Human Experience Management (HCM) oferă cel mai cuprinzător software de resurse umane, reunind servicii de resurse umane de bază, managementul talentelor, analiza resurselor umane şi planificarea forţei de muncă, precum şi managementul experienţei angajaţilor. Soluţia le permite utilizatorilor să îşi maximizeze potenţialul la locul de muncă, consolidând în acelaşi timp legătura dintre operaţiunile de resurse umane şi cele de business, pentru a ajuta organizaţiile să creeze atât o forţă de muncă sustenabilă, cât şi o afacere profitabilă.

"Rompetrol - KMG International a găsit în SAP furnizorul potrivit de soluţii pentru nevoile sale de recrutare şi resurse umane din mai multe motive cheie. În primul rând, SAP oferă suport lingvistic, localizare şi conformitate specifice fiecărei ţări, asigurând operaţiuni fără întreruperi în multiple regiuni geografice. În al doilea rând, datorită actualizărilor şi îmbunătăţirilor periodice oferite de SAP, Rompetrol s-a putut asigura că procesele sale de resurse umane sunt la nivelul celor mai recente tendinţe şi bune practici din industrie", declară Adrian Stoian, Head of HR Services Center and Travel.

În plus, soluţiile SAP sunt concepute pentru a se adapta odată cu creşterea unei organizaţii, putând găzdui cu uşurinţă atât startup-urile mici, cât şi marile corporaţii multinaţionale în funcţie de nevoile în continuă evoluţie.

"Transformarea prin care KMG Romeptrol a trecut în cadrul proceselor sale de resurse umane a fost cu adevărat remarcabilă şi suntem foarte bucuroşi că am făcut parte din această călătorie! Pentru o companie cu o dezvoltare rapidă, gestionarea eficientă a resurselor umane poate deveni o provocare semnificativă. Când vine vorba de Rompetrol, care plasează oamenii pe primul loc, SAP SuccessFactors a oferit suportul tehnologic adecvat pentru a-şi eficientiza şi optimiza operaţiunile de HR. Am lucrat cot la cot pentru a integra funcţionalităţile SuccessFactors cu sistemele existente, cu scopul de a asigura o tranziţie uşoară şi un flux de lucru continuu, concentrându-ne în acelaşi timp pe gestionarea întregului spectru de procese de resurse umane: de la angajare până la pensionare. Rezultatele nu au întârziat să apară", menţionează Irina Scorţea Tache, SAP SuccessFactors Lead for Eastern Cluster.

Prin crearea unei interfeţe user-friendly şi a instrumentelor de comunicare automată, Rompetrol a beneficiat de o experienţă îmbunătăţită a candidaţilor. Fluxurile de lucru automatizate au înlocuit procesele manuale, permiţând monitorizarea candidaţilor pe tot parcursul ciclului de recrutare şi angajare. În plus, SAP a oferit o platformă centralizată care s-a integrat cu LinkedIn şi cu toate platformele de recrutare importante, generând un spaţiu unic pentru toate aplicaţiile.

Soluţia SAP SuccessFactors a facilitat, de asemenea, îmbunătăţirea colaborării şi a calităţii serviciilor între echipele de recrutare şi angajare ale Rompetrol, manageri şi alte departamente. Comunicarea şi schimbul de date au fost simplificate, permiţând procese de angajare eficiente şi minimizând întârzierile în luarea deciziilor. În plus, instrumentele avansate de analiză ale SAP au permis organizaţiei să obţină informaţii valoroase despre procesul de angajare.

Astfel, implementarea cu succes a SAP SuccessFactors în cadrul Rompetrol reprezintă nu numai un avans tehnologic, ci şi o investiţie strategică în cel mai valoros atu al unei organizaţii: oamenii. Cu ajutorul acestei soluţii, Rompetrol are abilitatea de a gestiona o forţă de muncă în continuă transformare, de a optimiza gestionarea talentelor şi de a încuraja o cultură a creşterii şi dezvoltării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb