Abonament gratuit

Romsilva a înregistrat un incident la o subunitate a Direcţiei Silvice Mureş

A.I.
Companii /

Romsilva a înregistrat un incident la o subunitate a Direcţiei Silvice Mureş

Ca urmare a unui control de respectarea regulilor silvice, efectuat de către un salariat cu funcţia de inginer, care a constat unele nereguli în procesul de exploatare şi gestionare a masei lemnoase, angajaţii controlaţi ai subunităţii au încercat să deturneze actul de control prin metode ilegale şi întrucât nu au reuşit să-l convingă, au recurs la cea mai reprobabilă metodă, cea a violenţei fizice, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Gheorghe Mihăilescu, director general al Regiei Naţionale a Pădurilor a declarat: "Romsilva, califică inacceptabil comportamentul salariaţilor în contradicţie totală cu statutul personalului silvic şi a cerut de îndată declanşarea procedurilor de cercetare administrativă prealabilă şi de sesizarea consiliului de disciplină. De asemenea, acesta îşi menţine fermă hotărârea de toleranţă zero faţă de faptele săvârşite cu vinovăţie de către salariaţi care n-au înţeles statutul profesional al silvicultorului".

Direcţia Silvică Mureş va furniza toate informaţiile necesare şi va sprijini cu celeritate organele de cercetare judiciară care au luat la cunoştintă de fapta săvârşită cu violenţă.

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva va reveni cu toate informaţiile publice privind desfăşurarea acestei anchete şi a măsurilor aplicate în acest caz.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Hahaha, de data asta politia trebuie sa ancheteze pe cei cu care fura...citesc si ma minunez. Domnul Mihailescu sa primeasca 1 milion de euro desspagubire platit de Romsilva ce va recupera banii de la angajatii care l-au batut.

    Simplu. 

    Are cineva idee de ce camioanele cu lemne circula cu predilectie noaptea? Se strica cumva lemnul deca circula camioanele ziua?

    Alo, nu face nimeni ordine la Romsilva? Ăștia de atâția ani sunt stat in stat! Chiar e asa de greu? Se taie și se fura la greu in continuare...E un domeniu profund viciat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS