Abonament gratuit
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Romsilva şi ASFOR au stabilit modelul contractului de vânzare-cumpărare a masei lemnoase

Mina Irina
Companii /

Reprezentanţii Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva şi ai Asociaţiei Forestierilor din România (ASFOR) au stabilit, în cadrul primei runde de negocieri ce a avut loc joi, forma finală a modelului contractului de vânzare - cumpărare a masei lemnoase pe picior, cu aplicabilitate pentru anul de producţie 2017, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei.

"Am reuşit să cădem de acord, într-un termen foarte scurt, asupra formei finale a modelului de contract, semn că, atât Romsilva, cât şi partenerii noştri comerciali am fost deschişi dialogului, iar faptul că forma propusă de noi a fost agreată, cu mici modificări, demonstrează că regia simte pulsul pieţei şi că dă dovadă de transparenţă şi flexibilitate", a declarat, după discuţii, Ciprian Pahonţu, director general al Romsilva.

Preţul mediu de referinţă pentru vânzarea masei lemnoase în 2017 este similar celui din anul în curs şi a fost stabilit prin Decizia 383/28.09.2016.

Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier aflat în proprietate publică a statului, a fost reglementat de Guvernul României prin HG nr. 617/2016. Ca noutate, hotărârea stabileşte şi posibilitatea de plată a masei lemnoase licitate într-un interval de maximum 30 de zile calendaristice. În urma negocierilor, Romsilva şi ASFOR au convenit asupra posibilităţii de plată a masei lemnoase licitate termenului şi la 20 de zile.

În următoarea perioadă, Romsilva şi ASFOR se vor întâlni pentru a conveni asupra modelului caietului de sarcini pentru licitaţiile de vânzare a masei lemnoase în 2017, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie