Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ROREG a semnat un contract de 3,3 milioane de euro

I.L.M.
Fonduri Europene /

ROREG a semnat un contract de 3,3 milioane de euro

Asociaţiei Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România a semnat un contract în valoare de 3,3 milioane de euro pentru sprijinirea autorităţilor locale în gestionarea şi implementarea Fondurilor Europene Structurale şi de Investiţii, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Proiectul este finanţat de Programului Operaţional Asistenţă Tehnică 2014-2020 şi este destinat sprijinului autorităţilor publice, beneficiari sau potenţiali beneficiari de finanţare europeană. Un alt obiectiv al iniţiativei este creşterea eficienţei gestionării şi implementării proiectelor europene, precum şi dezvoltarea activităţilor de cooperare intra şi inter-regională la nivelul judeţelor, oraşelor şi municipiilor din România. Se va mai urmări identificarea proiectelor pentru următoarea perioadă, 2021-2027.

Proiectul a fost aprobată de Autoritatea de Management a POAT 2014-2020 şi presupune identificarea şi analiza nevoilor de competenţe şi analiza proiectelor implementate, dezvoltarea unui site, a unei platforme şi a unei baze de date, derularea seminariilor de instruire şi schimburilor de experienţă, derularea conferinţelor naţionale şi regional, identificarea şi pregătirea unui portofoliu de proiecte pentru 2021-2027 şi suport pentru beneficiari în pregătirea documentaţiei tehnico-economice a proiectelor de investiţii, conform sursei.

Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de doi ani şi şase luni şi a fost sembnată de Sorin Maxim, preşedintele Asociaţiei ROREG, şi de doamna Mihaela Saragea,director general AM POAT din cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS