RTPR a asistat Aegon la vânzarea business-ului din România

A.B.
Comunicate de presă / 02 decembrie 2020

RTPR a asistat Aegon la vânzarea business-ului din România

RTPR a asistat Aegon în legătură cu vânzarea operaţiunilor sale din România către Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG), ca parte dintr-o tranzacţie regională cu o valoare totală de 830 milioane de euro. Vânzarea a vizat Ungaria, Polonia, România şi Turcia şi a inclus asigurări, pensii private şi societăţi de administrare a activelor financiare, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Tranzacţia a fost coordonată de biroul Allen & Overy din Amsterdam, echipa de proiect fiind condusă de Katinka Middelkoop (Partner) şi a mai inclus avocaţi din birourile A&O din Ungaria, Polonia şi Turcia. Echipa RTPR i-a inclus pe Mihai Ristici (Partner), Vlad Stamatescu (Managing Associate) şi Marina Fechetă-Giurgică (Associate).

"Suntem onoraţi că am fost parte din această tranzacţie strategică în domeniul asigurărilor şi administrării pensiilor private şi că ne-am adus contribuţia la succesul acesteia. Colaborarea echipei noastre cu colegii din birourile Allen & Overy din mai multe ţări îşi dovedeşte încă o dată valoarea şi eficienţa. Multe mulţumiri echipei extinse a RTPR care a făcut posibilă această tranzacţie", a declarat Vlad Stamatescu.

RTPR are una dintre cele mai experimentate şi apreciate echipe de Corporate/M&A, an de an fiind recomandată în publicaţiile de specialitate internaţionale, precum Legal 500, Chambers şi IFLR1000. La rândul lor avocaţii RTPR sunt recunoscuţi printre cei mai buni din ţară şi sunt apreciaţi ca Leading Lawyers în aria lor de expertiză.

De la finalul lunii octombrie echipa RTPR a anunţat semnarea a 8 tranzacţii de M&A, un adevărat record pentru piaţa din România, mai ales într-un an în care la nivel global tranzacţiile de M&A au văzut un declin semnificativ în contextul pandemiei.

O selecţie a tranzacţiilor de M&A în care RTPR a oferit recent consultanţă include:

Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA) în legătură cu achiziţia activelor grupului CEZ din România, cea mai mare tranzacţie din România din ultimii 12 ani

acţionarii Te-Rox Prod, companie românească şi unul dintre cei mai mari producători europeni de huse şi sisteme de siguranţă pentru scaunele auto pentru copii, în vânzarea operaţiunilor către grupul suedez Holmbergs

Mitiska REIM, cu privire la vânzarea, printr-un vehicul cu prezenţă locală, a unei proprietăţi din România

Innova Capital în legătură cu achiziţia PayPoint Services SRL şi Payzone SA de la grupul PayPoint

acţionarii Sano Vita, unul dintre cele mai renumite şi de încredere branduri din industria alimentară din România, în legătură cu vânzarea afacerii către fondul de investiţii american Highlander Partners

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. O fi de bine sau o fi de rau?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

28 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0233
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5217
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4989
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
conferintemedicale.ro
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro