Ryanair are aprobarea tribunalului pentru a împiedica o grevă a piloţilor irlandezi

T.I.
Companii /

Ryanair are aprobarea tribunalului pentru a împiedica o grevă a piloţilor irlandezi

Un tribunal superior irlandez a emis, miercuri, un ordin care permite companiei aeriene low-cost Ryanair să îi împiedice pe piloţii irlandezi ai companiei să intre în grevă la finele acestei săptămâni, transmite Reuters.

Ryanair s-a adresat tribunalului pentru a obţine un ordin care să vizeze Forsa, organismul mamă al Asociaţiei piloţilor aerieni irlandezi (IALPA), în ideea de a îi împiedica pe piloţii irlandezi ai companiei să declanşeze o grevă de 48 de ore în zilele de joi şi vineri.

Avocatul Ryanair a comunicat tribunalului că Forsa nu a aşteptat finalizarea procesului de mediere înainte de a anunţa declanşarea grevei şi totodată a susţin că această grevă ar reprezenta încălcarea unui acord convenit anul trecut între conducerea companiei şi sindicatul piloţilor.

IALPA reprezintă aproximativ 180 de piloţi cu sediul la Dublin care sunt angajaţi în mod direct de Ryanair şi recent a organizat un sondaj în rândul membrilor săi pentru declanşarea unei greve, în contextul unei dispute cu echipa managerială cu privire la salarii şi condiţiile de muncă.

Compania Ryanair s-a confruntat în Europa cu val de proteste şi greve din partea angajaţilor privind condiţiile de muncă, atât la sfârşitul anului 2017, dar şi în 2018.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa după numărul de pasageri, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Bucureşti şi Craiova.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS