Saint-Gobain investeşte 45 de milioane de euro într-o nouă linie de producţie a plăcilor de gips-carton în România

S.B.
Companii / 06 aprilie

Saint-Gobain investeşte 45 de milioane de euro într-o nouă linie de producţie a plăcilor de gips-carton în România

Saint-Gobain anunţă construirea celei de-a doua linii de producţie a plăcilor de gips-carton la Turda, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Investiţia în valoare de aproximativ 45 de milioane de euro, vizează creşterea capacităţii de producţie a plăcilor din gips-carton.

Noua linie va fi operaţională în aprilie 2023.

În România, Saint-Gobain are aproximativ 1.800 de angajaţi şi oferă o gamă largă de soluţii şi sisteme, cu 22 de linii de producţie pentru plăci de gips-carton, ipsosuri, vată minerală de sticlă şi bazaltică, mortare, sticlă pentru construcţii, vitraje auto şi abrazivi în 12 situri industriale.

"La Saint-Gobain ne-am asumat misiunea de a susţine comunitatea din care facem parte, astfel că, prin această investiţie, ne reafirmăm angajamentul pentru partenerii şi clienţii noştri din România şi regiunea Europei de Est. Suntem o companie internaţională, dar şi multi-locală, pe deplin integrată în pieţele în care activăm pentru a le susţine vitalitatea economică şi a contribui la construirea unei lumi mai echitabile şi mai durabile, deschise şi antrenante.

Pentru Saint-Gobain, a produce local înseamnă a produce sustenabil, iar noua investiţie, cât şi investiţiile anterioare realizate în România, contribuie la scăderea semnificativă a amprentei de carbon, prin intermediul soluţiilor oferite ce ajută la îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirilor, cât şi prin reducerea transportului din alte ţări, ceea ce susţine obiectivul nostru de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon până în 2050." (Ovidiu Păscuţiu, CEO, Grupul Saint-Gobain în România)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro