Sameday anunţă intenţia de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

F.D.
Companii / 22 aprilie

Lucian Baltaru, CEO SAMEDAY Group

Lucian Baltaru, CEO SAMEDAY Group

Sameday, compania care a introdus livrarea în easybox în piaţa din România, anunţă intenţia de a prelua compania de curierat rapid Sprinter din Ungaria. Astfel, în urma potenţialei achiziţii, Sameday îşi va extinde infrastructura out of home din Ungaria cu 60% prin preluarea celor 450 de puncte de livrare deţinute de compania maghiară, precum si capacitatea de livrare home delivery, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Sprinter este o companie tradiţională de curierat expres din Ungaria, cu o istorie de 17 ani pe piaţă, care deserveşte un număr important de magazine online şi care va livra şi către România.

Până la finalul anului 2024, reţeaua Sameday out of home din Ungaria va ajunge la aproape 2.200 de lockere easybox şi puncte de livrare, cu acoperire în toate marile oraşe şi regiuni din Ungaria şi care vor fi activate în perioada următoare pentru magazinele online care expediază crossborder.

"Construim o zonă de livrare unitară şi fără graniţe care va îmbunătăţi experienţa clienţilor şi va reduce costurile de livrare pentru magazinele online din România, Ungaria şi Bulgaria. Avem un plan ambiţios de a ajunge la 8.500 de puncte de livrare în regiune în acest an, iar eventuala preluare a infrastructurii Sprinter reprezintă un pas important. Vom continua extinderea accelerată prin creşterea numărului de easybox-uri şi introducerea unor noi puncte de livrare şi a sistemelor shop-in-shop, care vor sprijini la dezvoltarea şi mai accelerată a comerţului online în regiune", a declarat Lucian Baltaru, CEO SAMEDAY Group.

În ultimele 12 luni, Sameday a înregistrat o creştere cu 115% a numărului de magazine online care au accesat serviciile de expediere crossborder, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Cu un total de 95 de milioane de colete livrate în regiune în ultimul an, prima companie românească de curierat care a deschis operaţiuni în afara graniţelor se află în al patrulea an de activitate în Ungaria şi al doilea an de prezenţă în Bulgaria.

Pe fondul trendului ascendent al numărului de colete livrate în regiune, în anul 2024 Grupul Sameday va investi aproximativ 30 de milioane euro in creşterea capacităţii de livrare prin extinderea reţelei out-of-home.

Investiţia totală planificată de Grupul Sameday pentru 2024 este de peste 60 milioane euro şi va fi direcţionată către extinderea reţelei regionale out-of-home, dezvoltării tehnologice şi optimizarea capacităţii şi vitezei de procesare şi livrare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. felicitari!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb