Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Sameday inaugurează un nou centru logistic, în urma unei investiţii de 20 milioane euro

M.I.A.
Companii /

Sameday inaugurează un nou centru logistic, în urma unei investiţii de 20 milioane euro

Sameday inaugurează noul centru logistic, situat pe Centura Capitalei, în apropierea oraşului Chitila, în urma unei investiţii totale de 20 de milioane de euro. Centrul logistic are o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi şi dispune de tehnologii de ultimă generaţie care scurtează până la de trei ori timpii de sortare a expedierilor, eficientizându-se astfel fluxurile de procesare şi expediere a coletelor, transmite un comunicat remis Redacţiei noastre.

Noul centru logistic va gestiona 80% din volumul total al expedierilor companiei la nivel naţional, urmând ca aici să fie procesate coletele trimise de clienţii din Bucureşti-Ilfov şi din partea de Sud a ţării. Zilnic, peste 250 de camioane vor tranzita centrul logistic pentru a descărca şi încărca expedieri.

Amplasat pe un teren de 100.000 de metri pătraţi, noul centru logistic al Sameday dispune de 106 rampe de încărcare sau descărcare a coletelor. Spaţiul logistic este împărţit în trei zone: una dedicată coletelor de mari dimensiuni, o zonă pentru colete mici, medii şi plicuri, dar şi spaţii moderne pentru angajaţi.

Centrul logistic este dotat cu două benzi de sortare automate ce pot procesa împreună până la 25.000 de colete pe oră, informează comunicatul citat.

Coletele voluminoase, până la 50 de kg sunt sortate şi triate automat pe o bandă care permite procesarea 15.000 de pachete pe oră, cu o viteză de 2,5 metri pe secundă. Banda permite deplasarea, cântărirea şi măsurarea automată, expedierile fiind ulterior direcţionate către cele 100 de tobogane.

Pachetele mici şi plicurile sunt sortate automat pe un sistem special, cu o capacitate de

10.000 de expedieri pe oră.

Lucian Băltaru, CEO Sameday, a declarat: "Ne dorim să facem lucrurile mai bine, de aceea construim un sistem logistic de curierat cu o viziune complet nouă pentru piaţa românească, un sistem în care punem destinatarul pe primul loc atunci când luăm decizii. Un prim pas este lansarea noului centru logistic. Livrarea cât mai rapidă, alături de respectarea promisiunii de livrare sunt cele mai importante lucruri pentru destinatari, iar pentru a face acest lucru trebuie să optimizăm toate procesele în cel mai mic detaliu. Astfel, am investit în sisteme software complet noi de Warehouse Management (WMS) & Transport Management (TMS). Acestea, împreună cu creşterea capacităţii de procesare prin noul centru logistic, ne apropie de obiectivul nostru de a îmbunătăţi experienţa clientului prin respectarea promisiunii de livrare".

Activitatea noului centru logistic Sameday este susţinută de cei 450 de angajaţi, care lucrează în trei ture.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS