Samsung ar putea adăuga tehnologie de AI generativă asistentului său vocal Bixby

S.B.
Companii / 2 aprilie

Samsung ar putea adăuga tehnologie de AI generativă asistentului său vocal Bixby

Samsung ar putea adăuga tehnologie de inteligenţă artificială generativă asistentulUI său vocal Bixby, a declarat un director executiv al companiei pentru CNBC, în timp ce gigantul sud-coreean caută să sporească atractivitatea dispozitivelor sale, informează news.ro.

Bixby a fost lansat în 2017 cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8. Software-ul a oferit o serie de funcţii, inclusiv traduceri live sau recomandări de restaurante. Dar asistenţii vocali au fost de obicei mai puţin conversaţionali şi s-au bazat pe utilizatorii care pun întrebări şi obţin răspunsuri.

Chatbot-urile sunt acum mai avansate şi capabile să gestioneze interogări mult mai complexe, după apariţia ChatGPT al OpenAI şi a altor chatboturi.

Aceşti roboti de chat new-age sunt un exemplu de AI generativă, care permite utilizatorilor să solicite o interogare şi va genera un răspuns sub formă de text, imagine şi acum chiar video.

Bixby se află pe toate dispozitivele Samsung, de la smartphone-uri şi ceasuri inteligente până la aparatele sale electrocasnice.

Samsung îl consideră un instrument cheie pentru ca utilizatorii să-şi controleze dispozitivele din casă.

Până acum, Bixby nu a avut capabilităţile ChatGPT. La fel ca mulţi producători de smartphone-uri, Samsung încearcă să includă în dispozitivele sale funcţii AI mai avansate.

De asemenea, compania a lansat noi funcţii cu Galaxy AI, împreună cu cea mai recentă serie de smartphone-uri S24.

Aceasta include o opţiune care le permite utilizatorilor să încerce ceva pe ecranele lor şi să caute pe Google fără a fi nevoie să comute între aplicaţii.

Gigantul tehnologic caută să-şi îmbunătăţească inteligenţa artificială cu Bixby.

"Aşadar, Bixby a fost un asistent vocal cheie pentru asistenţi vocali pentru Samsung nu doar pentru dispozitivele mobile, ci şi pentru televizoare şi aparate digitale care există în ecosistemul Samsung. Aşa că a fost asistentul vocal de bază până acum", a declarat Won-joon Choi, vicepreşedinte executiv al diviziei de dispozitive mobile a Samsung, pentru CNBC, într-un interviu luna trecută.

"Odată cu apariţia tehnologiei AI generative şi LLM (model de limbaj mare), cred că trebuie să redefinim rolul Bixby astfel încât acesta să poată fi echipat cu AI generativă şi să devină mai inteligent în viitor", a spus Choi.

Adăugarea acestui lucru "va permite o conversaţie mai naturală şi va crea o interfaţă care să accepte produsele Samsung în ecosistemul nostru", a explicat acesta.

Choi nu a dat un termen în care Bixby ar putea primi funcţii AI generative, dar a spus că Samsung "munceste atât de mult" pentru a le oferi.

Concentrarea Samsung asupra tehnologiei vine într-un moment în care investitorii analizează ce va oferi Apple când vine vorba de AI generativă.

Apple a anunţat că va organiza conferinţa anuală a dezvoltatorilor, WWDC, în iunie, când compania va vorbi, potrivit aşteptărilor, despre unele caracteristici AI ale produselor sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb