Sanamed investeşte 4 milioane de euro în clinica din Bucureşti

G.B
Companii / 3 noiembrie 2021

Sanamed investeşte 4 milioane de euro în clinica din Bucureşti

Clinica Medicală Sanamed Bucureşti face o investiţie de 4 milioane de euro pentru dezvoltarea unui nou concept de abordare multidisciplinară a pacientului cronic - One-Stop-Shop: investigaţii complexe, diagnostic şi tratament într-o singură locaţie, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Sanamed oferă o gamă extinsă de servicii medicale: consultaţii în ambulator pentru cele mai multe specialităţi medicale, de la cardiologie sau pneumologie, până la endocrinologie şi nefrologie, analize de laborator, precum biochimie, hematologie, coagulare, imunologie şi multe altele, dar şi investigaţii de imagistică cu echipamente de ultimă generaţie, precum RMN, CT, OCT, DEXA, Ecografie şi Eco-Doppler.

"De cele mai multe ori, pacienţii care vin în clinica noastră suferă de multiple afecţiuni în acelaşi timp. La Sanamed, stabilim diagnosticul şi tratamentul în cel mai scurt timp şi în acelaşi loc. Clinica se mândreşte cu o abordare unică, de tip 360°, pentru ca pacienţii să găsească aici toate serviciile medicale de care au nevoie: spitalizare de zi, consultaţii în ambulator, imagistică şi analize de laborator. Toate acestea au fost posibile datorită unei investiţii de 4 milioane de euro şi a personalului medical înalt calificat." declară Ştefan Georgescu, Business Development Director Sanamed.

Sanamed oferă servicii de spitalizare de zi, fiind operatorul privat cu cea mai mare capacitate din România (54 paturi). Astfel, pacienţii care suferă de diabet şi anumite boli cardiovasculare sau afecţiuni endocrinologice beneficiază de servicii medicale complexe, pe parcursul unei spitalizări de câteva ore.

"În lupta cu bolile cronice, ne întrebăm adesea dacă vom putea fi acolo, alături de cei dragi, în momentele importante din viaţa lor, dacă sănătatea ne va permite să trăim alături de ei micile bucurii ale vieţii. Noi, la Sanamed, ne-am asumat misiunea importantă de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor noştri. De aceea, în clinicile noastre, veţi găsi mereu medici dedicaţi, o atmosferă caldă şi cele mai bune condiţii pentru investigaţii avansate şi tratament personalizat. Aşadar, mai rămâne să le spunem pacienţilor noştri, cu toată încrederea, un singur lucru: Făceţi-vă promisiuni! Faţă de voi înşivă, faţă de familie şi prieteni apropiaţi. Promisiuni de mai bine, care să vă motiveze să mergeţi mai departe. Noi, la Sanamed, avem medicii specialişti pregătiţi să le facă posibile!", declară Ştefan Georgescu, Business Development Director Sanamed.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cam as ar trebui sa arate tot sistemul medical din Romania. Chiar si cel de stat, unde sunt costuri umflate dincolo de limita bunului simt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8858
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4803
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8787
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5520
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.0697

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro