Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Sanofi va plăti 2,5 miliarde de dolari pentru firma de biotehnologie Synthorx

M.A.
Companii /

Sanofi va plăti 2,5 miliarde de dolari pentru firma de biotehnologie Synthorx

Grupul francez Sanofi a anunţat, luni, achiziţionarea firmei americane de biotehnologie Synthorx, într-o tranzacţie în numerar evaluată la aproximativ 2,5 miliarde de dolari, menită să extindă gama de medicamente pentru tratarea cancerului şi a bolilor autoimune comercializată de compania franceză, transmite Reuters.

Potrivit sursei citate, Sanofi s-a oferit să cumpere toate acţiunile comune ale Synthorx la preţul de 68 dolari per titlu, în numerar, o primă de 172% faţă de preţul acţiunilor Synthorx la închiderea şedinţei bursiere din 6 decembrie.

Tranzacţia este în linie cu planul de revizuire strategică demarat de noul director general al Sanofi, Paul Hudson, care şi-a preluat atribuţiile la 1 septembrie.

De asemenea, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat pentru Reuters că Sanofi ia în considerare o societate mixtă sau o vânzare în cadrul opţiunilor privind divizia sa de produse de îngrijire a sănătăţii.

Indiciile privind noua strategie au apărut săptămâna trecută, când Sanofi a anunţat vânzarea diviziei sale Seprafilm către Baxter International pentru 350 de milioane de dolari în numerar.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS