Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Şapte medalii "tricolore", la Olimpiada Internaţională de Astronomie

Ziarul BURSA #Miscellanea /

Şcoala autohtonă se poate mândri cu noi performanţe obţinute la nivel internaţional. Lotul olimpic al ţării noastre a obţinut şapte medalii - două medalii de aur, patru medalii de argint şi o medalie de bronz - la cea de-a 24-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie, care s-a desfăşurat la Piatra Neamţ.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Educaţiei Naţionale, elevii laureaţi cu aur sunt Daria-Teodora Hărăbor de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi şi George Cristian Ardeleanu de la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti. Medaliile de argint au fost adjudecate de Traian Rareş Tuş de la Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai" din Baia Mare, Teodor Ionuţ Grosu de la Colegiul Naţional "Gheorghe Vrânceanu" din Bacău, Dragoş-Andrei Sîrghi de la Colegiul Naţional "Ştefan Cel Mare" din Suceava şi Adrian-Marian Ţiripa de la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" din Brăila. Cu bronz a fost medaliată Flavia-Cristina Pascal de la Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Piatra Neamţ. De asemenea, Adrian-Marian Ţiripa a obţinut o diplomă specială pentru cel mai bun rezultat la proba observaţională. Lotul olimpic a fost coordonat de profesorii Grigoruţă Oniciuc (Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Piatra Neamţ) şi Lucian Stoian (Colegiul Naţional "Vasile Lucaciu" din Baia Mare). La olimpiadă s-au prezentat 120 de participanţi din 21 de ţări care au concurat, în funcţie de vârstă, la două categorii: juniori şi seniori. Lotul nostru a fost reprezentat de trei elevi juniori şi patru elevi seniori. 

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS