SAVVY devine membru al GGI Global Alliance

G.U.
Companii / 21 ianuarie

Marina Oprea, Managing partner SAVVY

Marina Oprea, Managing partner SAVVY

SAVVY s-a alăturat la începutul anului 2022 ca membru independent al GGI Global Alliance, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Astfel, SAVVY devine singurul afiliat GGI din România în domeniul de consultanţă financiară şi audit.

"În ultimii ani ne-am consolidat poziţia pe piaţa din România şi am oferit clienţilor noştri soluţii practice şi eficiente în domeniile noastre de expertiză. Prin parteneriatul cu GGI, clienţii noştri pot beneficia de servicii integrate de consultanţă de top şi în afara României, în peste 126 de ţări. De asemenea, prin această asociere, ne extindem portofoliul de clienţi, şi oferim servicii customizate pentru România clienţilor asociaţiei", spune Marina Oprea, Managing partner SAVVY .

Potrivit comunicatului, GGI Global Alliance reuneşte la nivel internaţional peste 600 de membri, companii lider în domenii precum cel juridic, contabilitate, audit şi consultanţă de management. Afilierea este un obiectiv important care face parte din strategia de dezvoltare a SAVVY, care urmăreşte consolidarea poziţiei pe piaţa din România, oferind de cele mai bune soluţii clienţilor săi.

"Acest lucru reprezintă şi o schimbare permanentă pe care o aducem în peisajul românesc, oferind alternative de top. Cu acest pas strategic răspundem nevoilor pieţei din România, care vor să se dezvolte aici sau în afara ţării", explică managerul SAVVY.

GGI Global Alliance este o alianţă mondială ce include firme de top din domeniul contabil, juridic, consultanţă financiară, care se angajează să ofere clienţilor soluţii specializate la nivel internaţional. Firmele care compun alianţa au aproape 30.000 de angajaţi la nivel mondial şi o cifră de afaceri cumulată ce depăşeşte 6 miliarde de dolari.

Aceste cifre plasează GGI Global Alliance pe primul loc la nivel mondial în clasamentul asociaţiilor multidisciplinare.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro