Schneider Electric deschide prima şcoală pentru sustenabilitate

T.B.
Miscellanea / 24 mai

Schneider Electric deschide prima şcoală pentru sustenabilitate

Schneider Electric a anunţat că Scoala de Sustenabilitate Schneider Electric este deschisă pentru înscrieri. Cu acces gratuit, platforma digitală oferă o serie de cursuri interactive menite sa sprijine companiile şi profesioniştii cu cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru a-si îmbunătăţi performanţele în materie de sustenabilitate.

Acordul de la Paris din 2015 a declanşat o mişcare in întreaga economie pentru reducerea sau eliminarea emisiilor de carbon. Un sondaj recent Gartner a constatat că 87% dintre liderii de business se aşteaptă ca procentul cheltuielilor pentru sustenabilitate sa crească în următorii doi ani.

Pe parcursul a trei capitole, aceasta acopera o gama larga de subiecte, de la eficienta energetica si energia regenerabila pana la economia circulară şi transportul sustenabil, astfel: In primul capitol, participantii vor afla elementele de baza ale sustenabilitatii, inclusiv stiinta si jargonul din spatele acesteia şi de ce este esenţial pentru companii să ia în serios factorii de mediu, sociali si de guvernanta (ESG). Cel de-al doilea capitol se concentrează asupra modului in care IMM-urile pot construi o strategie de decarbonizare, inclusiv informaţii despre instrumente uşor de implementat care le pot sprijini în decarbonizarea propriilor operaţiuni şi a clienţilor lor. Iar cel de-al treilea capitol reia cunoştinţele cheie si instrumentele invatate pe parcursul programului - de la eficienta energetica la decarbonizare - pentru a sprijini participantii în punerea în practică a teoriei. Pentru cei pasionaţi sau interesaţi, înregistrarea se va face aici.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro