Schneider Electric lansează în ţara noastră o nouă generaţie de produse pentru domeniul industrial

Andrei Stan
Companii / 8 septembrie 2015

Schneider Electric, companie specializată în managementul energiei şi automatizări, lansează pe piaţa din România gama de variatoare de turaţie Altivar Process, precum şi Altivar 1200, o nouă gamă de convertizoare de frecvenţă pentru aplicaţii de medie tensiune, cu puteri de până la 16.2 MW, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Cele două noutăţi din portofoliul Schneider Electric, dezvoltate cu scopul optimizării performanţelor utilajelor industriale, vor asigura un consum redus de energie pentru companiile care activează în domeniul industrial.

"Schneider Electric continuă să susţină activitatea companiilor din industrie prin dezvoltarea şi actualizarea portofoliului său, aducând, pe piaţa din România, produse de ultimă generaţie. Pe termen lung, noile game lansate, Altivar Process şi Altivar 1200, vor ajuta piaţa produselor de profil să atingă un nou nivel de performanţă şi vor deveni game de referinţă în domeniul echipamentelor industriale", a declarat Răzvan Copoiu, vicepreşedintele diviziei industrie din cadrul Schneider Electric România şi Republica Moldova.

Noua gamă de variatoare de viteză Altivar Process oferă flexibilitate, astfel că produsele sale pot fi utilizate atât în industria apei, industria minieră, industria petrolului şi gazelor, cât şi în industria alimentară. De asemenea, noile echipamente din gama Altivar Process sunt adaptabile cerinţelor clienţilor, fiind disponibile în versiuni diferite de montare pe perete, integrate în cofret şi cu amplasare pe podea, cu grade de protecţie IP 21, IP 23, IP 54 şi IP 55.

Una dintre pricipalele caracteristici ale noilor produse din gama Altivar Process este faptul că asigură o monitorizare optimă a proceselor industriale printr-o reacţie imediată datorată monitorizării încorporate a pompei. Totodată, echipamentele din gama Altivar Process notifică clientul asupra punctelor critice de funcţionare fără a utiliza senzori suplimentari şi integrează procesele cu controlul presiunii, al debitului şi al nivelului, inclusiv compensarea pierderilor de debit.

"Toate produsele Schneider Electric propun soluţii de economisire a energiei, inclusiv gama de produse Altivar Process, care oferă, fără costuri suplimentare, economii de energie de până la 40% în standby datorită funcţionării inovatoare «Stop&Go». De asemenea, gama Altivar Process asigură eficienţă energetică optimă pe întreaga durată de viaţă, printr-un control inteligent al ventilatoarelor interne şi prin monitorizarea şi afişarea grafică a consumului de energie.

Variatoarele de turaţie din gama Altivar Process sunt uşor accesibile prin interfaţa server web încorporat, bazată pe reţeaua Ethernet, oferind monitorizarea procesului cu instrumentele de lucru curente. Totodată, asigură vizibilitatea consumului de energie şi acces local, în orice moment, de pe PC, tabletă sau smartphone", se arată în comunicatul companiei.

Toate produsele din gama Altivar Process prezintă eticheta produsului Green Premium, eco-marca Schneider Electric, care atestă conformitatea cu standardele internaţionale de mediu.

Cea de-a doua gamă de produse lansate de Schneider Electric, variatoarele de viteză de medie tensiune, Altivar 1200, ajută la extinderea gamei de produse destinate distribuţiei electrice, controlului automatizat şi sistemelor de control din portofoliul companiei. Produsele din această gamă acoperă toate tipurile de aplicaţii din industrie.

Altivar 1200 se bazează pe un transformator integrat compact care presupune utilizarea unui număr redus de cabluri şi o punere în funcţiune mai simplă pentru utilizatorul industrial.

"Convertizoarele de frecvenţă din gama Altivar 1200 sunt fiabile, oferind posibilitatea de a personaliza interfaţa şi sistemul de control al produsului, ceea ce asigură un control integrat. Mai mult, produsele din această gamă beneficiază de protecţie împotriva căderilor de tensiune şi funcţionarea sistemului timp de 30 de minute de la întreruperea alimentării.

Gama de produse Altivar 1200 beneficiază de o tehnologie de înaltă performanţă care permite un randament eficient de 98.5% al invertorului şi o poluare cu armonici nesemnificativă, ceea ce prezintă avantaje în funcţionarea optimă a motorului produsului şi generarea unei energii curate, în urma operării în 18-54 de pulsuri", mai precizează comunicatul.

Oferta produselor Altivar 1200 se poate adapta aproape tuturor tipurilor de reţea şi poate fi integrată în orice arhitectură de medie tensiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9757
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5889
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0206
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8369
Gram de aur (XAU)Gram de aur348.3880

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb