Schneider Electric lansează o soluţie de software digital twin

S.B.
Companii / 6 iulie 2022

Schneider Electric lansează o soluţie de software digital twin

Schneider Electric a lansat EcoStruxure Machine Expert Twin, o soluţie software digitală scalabilă pentru gestionarea întregului ciclu de viaţă al echipamentelor.

Software-ul permite producătorilor de echipamente originale (OEM) să creeze modele digitale ale aparatului real, astfel încât acestea să poată fi proiectate şi puse în funcţiune virtual înainte de procesul de construcţie în sine. Mediul intuitiv EcoStruxure Machine Expert Twin include componente mecatronice drag-and-drop, interfeţe VR/AR şi biblioteci axate pe aplicaţii, toate acestea permiţând proiectarea în paralel a sarcinilor mecanice, electrice şi de control.

Mediul de programare deschis al soluţiei permite add-on-uri şi extensii, cu o multitudine de module avansate şi integrare perfectă în EcoStruxure Machine Expert şi EcoStruxure Machine Advisor, precum şi adaptarea la sursele de date, fluxurile de lucru şi procesele clienţilor. EcoStruxure Machine Expert Twin îi ajută pe OEM să îmbunătăţească procesele de proiectare şi calitatea şi să minimizeze costurile. De asemenea, oferă un nivel complet nou de flexibilitate şi eficienţă în operaţiuni şi mentenanţă.

"Software-ul digital twin deschide calea pentru noi modele de echipamente, permiţând un proces de producţie mai agil şi sporind performanţa produselor rezultate", spune Ali Haj Fraj, Senior Vice President, Digital Factory, Schneider Electric. "Proiectarea proceselor de producţie cu EcoStruxure Machine Expert Twin poate oferi OEM-urilor un timp de lansare pe piaţă mai rapid, un risc mai mic de funcţionare defectuoasă şi echipamente care sunt cu adevărat potrivite cu scopul în care sunt utilizate."

Folosind EcoStruxure Machine Expert Twin, clienţii se pot aştepta la:

- O economie de 60% în timpul de execuţie;

- Time-to-market cu până la 50% mai rapid;

- Economii de până la 20% la costurile calităţii prin testare înainte şi în timpul punerii în funcţiune.

EcoStruxure Machine Expert Twin acoperă întregul ciclu de viaţă al echipamentelor, de la vânzări, concept şi proiectare, până la producţie şi exploatare. Transformarea ideilor de design în animaţii de vânzări relevante îi ajută pe clienţi să vizualizeze corect produsul final, în timp ce design-ul aprofundat ajută la îmbunătăţirea şi verificarea prototipurilor, la reducerea riscurilor şi a costurilor legate de calitate şi la accelerarea timpului de lansare pe piaţă.

EcoStruxure Machine Expert Twin revoluţionează construcţia de echipamente şi utilaje prin digitizarea tuturor proceselor, de la un design detaliat la cele mecanice, electrice şi controale, permiţând strategii de testare virtuală şi punerea în funcţiune, precum şi testarea de acceptare din fabrică (FAT) într-un timp mai scurt. Soluţia îmbunătăţeşte, de asemenea, testele de integrare a sistemului, creşte calitatea software-ului, accelerează evoluţia producţiei şi economiseşte timpul crucial de punere în funcţiune la faţa locului.

De asemenea, poate deschide noi fluxuri de venituri pentru OEM pe parcursul întregului ciclu de viaţă al utilajului prin întreţinerea acestuia, instruirea operatorilor, îmbunătăţiri şi upgrade-uri ulterioare. Software-ul le permite OEM-urilor să ofere noi servicii bazate pe soluţii digital twins, să îmbunătăţească şi să testeze virtual actualizările software şi să reducă timpul de nefuncţionare a utilajelor.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9640
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6302
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1284
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7480
Gram de aur (XAU)Gram de aur290.1652

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro