ICT

Şcoala furnizorilor de energie: peste 800 de cursanţi la AFEER Academy

Comunicate de presă / 14 aprilie

Asociaţia Furnizorilor de Energie din România, prin AFEER Academy (www.afeeracademy.com), a continuat să organizeze cursuri de specializare, online, chiar şi în perioada în care pandemia de COVID 19 a afectat activitatea multor instituţii, companii, şcoli. Înfiinţată la mijlocul anului 2019, AFEER Academy, şcoala furnizorilor de energie electrică şi gaze naturale, a înregistrat primul curs pe 14 octombrie 2019. De atunci şi până în prezent s-au organizat 40 de cursuri, la toate nivelurile de specializare, la care au participat peste 800 de cursanţi, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"Suntem mândri şi încântaţi că iniţiativa noastră se dovedeşte un real succes", a declarat domnul Ion Lungu, preşedintele AFEER. "O provocare nouă pentru piaţa din România o reprezintă lipsa, din ce în ce mai acută, a forţei de muncă, în special a celei calificate şi înalt calificate. Asociaţia Furnizorilor de Energie din România a venit, astfel, în întâmpinarea nevoilor pieţei şi participanţilor la piaţa energiei prin AFEER Academy. Cursurile se adresează tuturor celor ce activează în domeniu, dar şi celor ce doresc să acumuleze mai multe cunoştinţe legate de sectorul energiei electrice şi gazelor naturale, precum consumatorii casnici şi industriali. De aceea avem cinci tipuri de cursuri, de la cele informative şi de bază, la cele avansate - intermediare, de specializare şi ultraspecializare", a precizat domnul Lungu.

Chiar dacă a fost marcat de pandemia de coronavirus, ce a influenţat negativ cea mai mare parte a activităţilor în întreaga lume, pentru AFEER Academy 2020 a fost un an de creştere: pe 3 martie 2020 a fost înregistrat cursantul cu numărul 100, iar pe 16 decembrie 2020 a fost înregistrat cel cu numărul 500.

"Deşi anul trecut a fost unul atipic, în care pandemia de coronavirus ne-a ţinut departe de cursurile organizate în clasă, am reuşit să ne reinventăm şi, astfel, începând din luna august, am început să organizăm cursuri online şi să diversificăm programa. Trebuie să menţionez că dezvoltarea în online ne-a permis accesul la specialişti internaţionali, pe care ne-ar fi fost greu să-i aducem la cursuri organizate în mod clasic", a declarat domnul Laurenţiu Urluescu, membru în Comitetul Director al AFEER şi iniţiatorul AFEER Academy.

"În luna octombrie a anului trecut am avut primul curs dedicat pieţei gazelor naturale, iar în decembrie ne-am prezentat cu două noutăţi: primul curs de ultraspecializare şi primul seminar cu traducere simultană. Anul acesta am demarat cursurile privind activitatea de vânzări, iar, în aprilie, venim cu încă o noutate: primul curs dedicat activităţii de distribuţie a energiei electrice. Astfel, până la sfârşitul lunii aprilie, vom avea un număr de peste 800 participanţi la cursurile noastre", a mai spus domnul Urluescu.

Cursurile sunt susţinute de specialişti cu înaltă experienţă în domeniile în care predau, de la membri AFEER şi până la experţi aduşi special pentru a împărtăşi cursanţilor din cunoştinţele lor, precum sunt cei de la companiile Entrima (Olanda) şi Qualians (România), care au predat în special în cadrul cursurilor de specializare şi ultraspecializare.

"Entrima este onorată de colaborarea cu AFEER Academy. Apreciem în mod deosebit deschiderea participanţilor şi dorinţa lor de a învăţa şi de a-şi dezvolta competenţele. Apreciem poziţia AFEER şi credem că serviciile noastre se potrivesc perfect membrilor AFEER pe piaţa din România. Mai mult, această colaborare oferă beneficii reciproce, deoarece şi noi am câştigat multe din expertiza românilor", a declarat domnul Jerry de Leeuw, directorul general al Entrima.

Cursurile AFEER Academy se adresează atât membrilor AFEER, precum şi altor companii din sectorul energetic, consumatorilor industriali, care doresc perfecţionarea propriilor angajaţi, dar şi persoanelor fizice - consumatori casnici sau persoane private - ce doresc o certificare a cunoştinţelor despre piaţa de energie electrică.

În urma participării la AFEER Academy, dar şi a examenelor, cursanţii vor obţine diplome ce le vor certifica obţinerea unor competenţe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro