Şcoală modernizată cu peste 6 milioane lei, în Galaţi

ANA FELEA
Miscellanea / 14 septembrie

Şcoală modernizată cu peste 6 milioane lei, în Galaţi

Cea mai nouă şi modernă unitate de învăţământ din municipiul Galaţi şi-a primit primii elevi. Este vorba despre Şcoala nr 33, din cartierul Micro 39, modernizată în ultimele luni cu fonduri europene. Lucrările s-au încheiat, astfel că unitatea şcolară şi-a deschis ieri porţile pentru primul colectiv de elevi şi profesori care îşi va desfăşura activitatea aici.

"Continuăm investiţiile în educaţie. La Şcoala nr. 33 am prevăzut modernizarea şi reabilitarea corpurilor A şi B, reabilitarea şi dotarea terenurilor de sport, achiziţionarea de echipamente IT şi mobilier urban pentru curtea şcolii. Totul din dorinţa de a oferi copiilor cele mai bune condiţii", a spus Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Obiectivul general al proiectului vizează asigurarea accesului, calităţii şi a atractivităţii educaţiei în şcolile din municipiul Galaţi, în scopul creşterii ratei de participare la învăţământul obligatoriu, la reducerea abandonului şcolar şi a părăsirii timpurii a şcolii, la o rată mai mare de absolvire a învăţământului obligatoriu şi la creşterea ratei de tranziţie spre niveluri superioare de educaţie.

Valoarea totală a proiectului este de 6.475.057,45 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 6.345.427,03 lei.

Proiectul cu titlul "Reabilitare şi Modernizare Şcoala Gimnazială nr. 33 Galaţi" este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 - Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale.

De o unitate de învăţământ nouă şi modernă se bucură în noul an şcolar şi elevii din comuna Căldărăşti, judeţul Buzău. Şi aici au fost încheiate lucrările, iar în prima zi de şcoală, sute de copii şi dascălii lor au putut intra în nouă şcoală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro