Şcoala Tehnică Holcim anunţă deschiderea celei de-a doua ediţii şi pregăteşte o nouă generaţie de tehnicieni în construcţii

T.B.
Companii / 18 septembrie

Şcoala Tehnică Holcim anunţă deschiderea celei de-a doua ediţii şi pregăteşte o nouă generaţie de tehnicieni în construcţii

Şcoala Tehnică Holcim pregăteşte a doua generaţie de tehnicieni în construcţii. 18 tineri absolvenţi de liceu, din totalul de candidaţi înscrişi şi examinaţi, au fost selectaţi pentru a urma cursurile Şcolii Tehnice Holcim din Aleşd, judeţul Bihor, un program educaţional dedicat pregătirii unei noi generaţii de profesionişti, conform unui comunicat al Holcim, remis redacţiei.

Dezvoltată în parteneriat cu Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleşd, acreditată şi recunoscută de Ministerul Muncii şi Educaţiei din România, Şcoala Tehnică Holcim este un program de şcolarizare complet gratuit, cu o curriculă care cuprinde atât ateliere tehnice, cât şi practice, se mai arată în comunicat.

"Şcoala Tehnică Holcim este unul dintre cele mai ambiţioase programe de educaţionale ale Holcim în România, cu ajutorul căruia contribuim la dezvoltarea generaţiilor viitoare de profesionişti în construcţii. Este un proiect care evoluează de la an la an şi prin care reuşim să le insuflăm tinerilor pasiunea pentru industria noastră, dar şi valori sănătoase pentru un început de carieră. Am atras alături de noi tineri dornici să crească, să inoveze şi să facă performanţă, alături de care ne bucurăm să construim viitorul Holcim în România." susţine Mădălina Crăciunescu - Director Resurse Umane şi Organizaţie Holcim România, informează compania.

Elevii vor învăţa şi îşi vor dezvolta în următorii doi ani abilităţi şi competenţe esenţiale despre procesul de fabricare a cimentului, mentenanţă mecanică, preventivă şi electrică, standarde şi controlul calităţii, tehnologia prefabricatelor, precum şi SSM şi mediu, iar la finalul programului vor fi angajaţi în una dintre locaţiile Grupului Holcim România, potrivit sursei citate.

"Cu fiecare generaţie de elevi care îşi doresc să se descopere şi să găsească o sursă de motivaţie în ceea ce îşi doresc de la viaţă, se arată un viitor de succes al Şcolii Tehnice Holcim. Suntem mândri să vedem că un vis devine realitate. Faptul că am pornit şi cu cea de-a doua generaţie de viitori tehnicieni în industria construcţiilor demonstrează că lucrurile merg în direcţia corectă.!" a declarat Florin Păcurar - Director fabrica de ciment Holcim din Aleşd, potrivit comunicatului.

Modulele practice vor fi realizate în diverse divizii de business din cadrul Grupului Holcim România, precum: ciment, betoane, prefabricate şi agregate, informează Holcim.

Pe lângă programul de şcolarizare complet gratuit, Holcim le oferă elevilor şi cazare şi masă, burse de merit, transport, echipament individual de protecţie şi toate materialele de studiu necesare pentru un cadru optim de învăţare, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb