Se lansează Select Residences, proiect rezidenţial dezvoltat de Anchor Grup în Bucureşti, în parteneriat cu Libra Internet Bank

G.D.
Companii / 3 mai 2022

Se lansează Select Residences, proiect rezidenţial dezvoltat de Anchor Grup în Bucureşti, în parteneriat cu Libra Internet Bank

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori în domeniul imobiliar din România, lansează Select Residences, cel mai nou Complex rezidenţial premium din portofoliul Companiei, în urma unei investiţii planificate de 40 milioane de euro,conform unui comunicat remis redacţiei. Aproximativ jumătate din valoarea investiţiei este acoperită printr-o finanţare oferită de către Libra Internet Bank, banca parteneră în dezvoltarea proiectului.

Potrivit sursei citate, Select Residences va fi situat pe Calea Dudeşti Nr. 186 - zona Dristor/Vitan va include 347 de apartamente - studiouri, două şi trei camere şi duplexuri - având suprafeţe cuprinse între 63 şi 246 mp construiţi şi terase de până la 37 mp. Proiectul se întinde pe o suprafaţă de 8.500 mp de teren şi va avea aproximativ 47.000 mp construiţi, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri are o înălţime de S+P+10E+Duplex. Complexul oferă, de asemenea, spaţii verzi, precum şi o parcare subterană care conectează toate cele trei clădiri.

Anchor Grup a demarat deja construcţia proiectului Select Residences aflat lângă InCity Residences şi estimează că acesta va fi livrat în a doua parte a anului 2024.

"Am avut o experienţă de succes cu dezvoltarea InCity Residences şi Pallady Towers, aşa că am ales să continuăm să investim în segmentul rezidenţial, care are un mare potenţial, în condiţiile în care numărul locuinţelor livrate, dar şi al celor vândute în Capitală este pe un trend ascendent în ultimii ani. Complexul Select Residences este destinat profesioniştilor care lucrează în corporaţii sau au propriile afaceri şi care apreciază conceptele urbane premium, precum şi familiilor active", declară Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administraţie al Anchor Grup şi membru al Consiliului de Administraţie al Shopping MallDova.

"Continuăm să sprijinim marile proiecte de real estate din România, aşa cum facem de peste 8 ani de când ne-am specializat în acest domeniu. Ne bucurăm că prin această finanţare ne putem sprijini partenerii de la Anchor Grup în realizarea acestui proiect rezidenţial important pentru Bucureşti şi bucureşteni", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Select Residences oferă rezidenţilor confort şi multiple facilităţi, deoarece este poziţionat într-o zonă semi-centrală a oraşului, în proximitatea Centrului Comercial Bucureşti Mall - Vitan, în imediata apropiere a instituţiilor de învăţământ (grădiniţe şi şcoli), dar şi a zonelor de agrement, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun, subliniază sursa citată.

"Locuinţele pe care le vom construi reprezintă, de asemenea, o oportunitate de investiţie. Conceptul rezidenţial pe care îl vom crea oferă viitorilor locatari multiple opţiuni de partiţionare, de la studiouri, la două şi trei camere, până la duplexuri. De exemplu, apartamentele cu două camere vor oferi numeroase variante de compartimentare, fiind disponibile mai multe configurări - există apartamente mai spaţioase destinate familiilor cu mai mulţi membri, dar şi altele mai reduse ca suprafaţă, potrivite pentru investiţii", adaugă Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administraţie al Anchor Grup şi membru al Consiliului de Administraţie al Shopping MallDova.

Select Residences oferă tipuri variate de unităţi locative, care îndeplinesc preferinţe şi nevoi diverse de spaţiu şi buget. Garsonierele au suprafeţe cuprinse între 63 şi 80 mp construiţi. Apartamentele cu două camere au suprafeţe cuprinse între 72 şi 115 mp construiţi. Apartamentele cu trei camere au suprafeţe cuprinse între 115 şi 125 mp construiţi. Duplexurile au suprafeţe cuprinse între 150 şi 246 mp construiţi.

În ceea ce priveşte modalităţile de plată, dezvoltatorul le va folosi pe cele clasice: surse proprii sau finanţare bancară, pentru ambele fiind necesară plata unui avans cuprins între 15% şi 25%, iar restul de preţ urmând să fie achitat la livrare.

Anchor Grup este o Companie cu o experienţă de 25 de ani pe piaţa imobiliară din România. Portofoliul rezidenţial al Companiei cuprinde trei proiecte - InCity Residences cu 502 de apartamente, Pallady Towers cu 204 de apartamente şi Select Residences cu 347 de apartamente, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro