Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Şedinţa CSAT pentru rectificarea din domeniul securităţii are loc azi

L.I.
Politică /

Şedinţa CSAT pentru rectificarea din domeniul securităţii are loc azi

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte azi la Palatul Cotroceni, sub conducerea preşedintelui Klaus Iohannis. Printre subiectele discutate azi se numără rectificarea bugetară a instituţiilor din domeniul securităţii naţionale, avizarea noului şef al Statului Major al Apărării, precum şi obiectivele României la reuniunea NATO care va avea loc în decembrie la Londra, relatează Agerpres.

Şedinţa CSAT are loc la ora 16:00, iar pe agenda evenimentului figurează obiectivele ţării noastre la Reuniunea aniversară a şefilor de stat şi de guvern din Alianţa Nord-Atlantică, planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României delegate în misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în 2020, propunerea de rectificare bugetară a instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pe 2019, programul de activitate al CSAT al anului viitor, şi avizarea numirii în funcţia de şef al Statului Major al Apărării, a precizat Administraţia Prezidenţială.

Este prima şedinţă a Consiliul Suprem de Apărare a Ţării la care participă membri ai Cabinetului Orban. Premierul şi preşedintele Klaus Iohannis au avut deja o întâlnire pe tema rectificării bugetare, care urmează să fie adoptată săptămâna aceasta, cu ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

General-locotenentul Daniel Petrescu este locţiitorul şefului Statului Major al Apărării, după ce la finalul lunii octombrie Iohannis a semnat un decret de trecere în rezervă a generalului Nicolae Ciucă, care ocupa funcţia şef al SMAp.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS