Abonament gratuit

Şedinţa de urgenţă pentru acordarea unui sprijin comunităţilor ilfovene afectate de virusul SARS CoV 2

A.B.
Miscellanea /

Şedinţa de urgenţă pentru acordarea unui sprijin comunităţilor ilfovene afectate de virusul SARS CoV 2

În sedinţa de Consiliu Judeţean de astăzi s-a aprobat cu 25 de voturi deblocarea şi utilizarea sumei de 600.000 lei din fondul de rezervă necesari primăriilor unde incidenţa este foarte mare şi se apropie de 10 la 1000 de locuitori, în scopul prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, tranmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

"Cred ca este de datoria noastră sa acordăm orice sprijin în lupta cu acest virus. Din păcate fondul de rezervă disponibil nu ne permite o alocare mai mare de 600.000 lei, dar cred ca este un sprijin pe care suntem obligaţi să îl facem în această situaţie dificilă. Ii rog pe toţi locuitorii judeţului nostru sa respecte regulile pentru a se proteja atât pe ei, cât şi pe cei din jur." -Hubert Petru Ştefan Thuma, preşedinte Consiliul Judeţean Ilfov

Având în vedere creşterea extrem de mare a numărului de infectări, atragem atenţia asupra respectării cu stricteţe a măsurilor instituite de autorităţi pentru prevenirea şi limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu COVID-19 şi solicităm cetăţenilor să coopereze permanent cu instituţiile implicate în managementul situaţiilor de risc şi cu autorităţile publice locale.

Pentru gestionarea eficientă a situaţiei epidemiologice, vă solicităm să nu încălcaţi restricţiile impuse pentru localităţile carantinate Ciorogârla, Berceni şi Clinceni şi să consultaţi măsurile care trebuie respectate de toate persoanele care se află în zonă sau care tranzitează zona, inclusiv să utilizaţi declaraţia pe proprie răspundere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

24 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8703
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0980
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4902
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4738
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.0541

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Topul firmelor din Bucuresti 2020
Legal Accelerators
Forumul padurilor

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie