Şedinţa publică privind dezbaterea proiectului de schemă de ajutor de stat HoReCa 2 s-a desfăşurat astăzi

V.G.
Politică / 7 octombrie

Şedinţa publică privind dezbaterea proiectului de schemă de ajutor de stat HoReCa 2 s-a desfăşurat astăzi

La sediul Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) s-a desfăşurat astăzi şedinţa publică privind dezbaterea proiectului de schemă de ajutor de stat HoReCa 2, arată un comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, discuţiile au fost conduse de secretarul general, Darius Vodă, iar prezentarea detaliată a documentului a fost susţinută de directorul general al Direcţiei Antreprenoriat şi Programe de Finanţare, Camelia Taină, împreună cu directorul general adjunct al Direcţiei Antreprenoriat şi Programe de Finanţare, Adrian Panait.

Operaţionalizarea HoReCa 2 vizează acordarea de sprijin financiar din fonduri publice naţionale pentru operatorii economici din domeniul turismului, alimentaţiei publice şi organizării de evenimente, precum şi agenţiilor de turism licenţiate şi ghizilor de turism atestaţi, a căror activitate a fost afectată de conflictul armat din Ucraina.

În cadrul dezbaterii, reprezentanţii mediului asociativ din industriile ospitalităţii, turismului şi organizării de evenimente au venit cu propuneri şi sugestii pentru îmbunătăţirea proiectului de schemă de ajutor de stat, urmând ca echipa de specialişti din cadrul MAT să analizeze şi să armonizeze observaţiile enunţate, în limitele cadrului legal. Documentul revizuit va fi supus ulterior consultării publice.

Din partea mediului privat au fost prezenţi reprezentanţi ai Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Asociaţiei Incoming România, Asociaţiei Furnizorilor din Industria Nunţilor, Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România, Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţi din România, Federaţiei Industriei Hoteliere din România, Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România, precum şi reprezentanţi ai altor companii de profil şi consultanţi.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro