SeedBlink lansează a doua rundă de finanţare din Bulgaria pentru Agriniser

F.D.
Companii / 21 iunie 2022

Kristian Ivanov, fondator şi CEO al Agriniser

Kristian Ivanov, fondator şi CEO al Agriniser

SeedBlink, platforma europeană de investiţii specializată în finanţarea şi extinderea startup-urilor tehnologice, demarează o nouă rundă de finanţare pentru Agriniser, compania bulgară Agritech cu sediul în Marea Britanie, care a dezvoltat o platformă digitală unde se pot cumpăra şi vinde produse cerealiere, potrivit unui comunicat de presă.

Fondurile vor fi folosite pentru a susţine planurile de expansiune ale startup-ului, acesta având ca prim obiectiv să intre pe piaţa din România şi să angajeze personal calificat.

Această nouă rundă de finanţare vizează o sumă de 500.000 euro şi este condusă de Vitosha Venture Partners, în calitate de investitor principal, cu o investiţie în valoare de 200.000 euro. Agriniser este a doua companie bulgară care obţine capital pe platforma de co-investiţii SeedBlink. Dronamics a obţinut peste 900.000 euro în decembrie 2021, ca parte a unei mega runde de finanţare de 15 milioane EUR, condusă de Eleven Ventures.

"În Europa, domeniul agritech este în creştere, iar Bulgaria nu face excepţie. Acesta are un potenţial uriaş să ajute industria agricolă să devină mai eficientă, să economisească resursele şi să asigure accesul consumatorilor la alimente sigure şi sănătoase. Iar inovarea este o necesitate. În opinia mea, sectorul va creşte cu o viteză mult mai rapidă de acum înainte, având în vedere presiunea asupra lanţului de aprovizionare cu alimente din ultimii 3 ani", spune Kristian Ivanov, fondator şi CEO al Agriniser.

SeedBlink este platforma de investiţii cu cea mai rapidă creştere, specializată în finanţarea şi extinderea startup-urilor tehnologice europene. Viziunea companiei este de a modela viitorul tehnologic al Europei prin intermediul unei platforme de investiţii care are impactul crowdfunding-ului, flexibilitatea unui angel investor şi structura unui fond de capital de risc.

Agriniser este o platformă digitală care facilitează comerţul cu cereale între producători pe partea de vânzare şi procesatori, crescători de animale, brokeri, comercianţi şi exportatori multinaţionali pe partea de achiziţie.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9030
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4936
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8925
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5798
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.6082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro