SeedBlink lansează programul "Community Stars"

S.B.
Companii / 26 septembrie

SeedBlink lansează programul "Community Stars"

SeedBlink, platforma de finanţare şi equity management pentru start-upurile tech europene, lansează "Community Stars" - o iniţiativă dedicată start-upurilor în fază timpurie.

Această nouă oportunitate, amplasată strategic alături de rundele susţinute de VC-uri şi sindicalizări, vizează în special start-upurile remarcabile din acceleratoarele de tehnologie şi business.

"Community Stars" completează, astfel, oferta SeedBlink pentru start-upuri şi investitori, care cuprinde categorii de finanţare variate, adaptate nevoilor specifice de investiţii, dar şi iniţiative precumTech Investors Academy, pentru educarea şi dezvoltarea ecosistemului antreprenorial, sau Nimity, soluţia de equity management pentru companii şi investitorii lor privaţi.

"Community Stars are misiunea de a conecta fondatorii promiţători cu comunităţile lor, oferindu-le suport esenţial în etapele iniţiale de dezvoltare a companiei", a declarat Ionuţ Pătrăhău, Managing Partner & Business Development la SeedBlink. "Fondatorul unei companii noi nu are nevoie doar de capital, ci şi de o reţea puternică. Noi suntem aici pentru a furniza cunoştinţele despre finanţare şi infrastructura necesară, permiţându-le să-şi construiască o comunitate de susţinători şi să-şi dezvolte viziunea."

Eric Bartha, Head of Investment Management la SeedBlink, a adăugat: "Din discuţiile cu startup-urile, există în fiecare ţară europeană în care suntem prezenţi o nevoie reală de alternative de finanţare. Ne dorim să facem echipă cu incubatoarele şi acceleratoarele locale pentru a susţine acei antreprenori cu planuri de afaceri solide şi idei inovatoare. De asemenea, acest nou tip de oportunitate este accesibil cu un tichet de investiţie mai mic, pentru a putea găzdui susţinătorii apropiaţi ai fondatorilor".

Proiectul pilot al "Community Stars" îl reprezintă start-upul Unison, specializat în gustări vegane produse în România. În viitor, platforma va găzdui o diversitate de start-upuri remarcabile, absolvente ale acceleratoarelor europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2023
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2023
Euro (EUR)Euro4.9726
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5313
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1634
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7463
Gram de aur (XAU)Gram de aur296.8710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb