Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin cercetat pentru şantaj

F.D.
Miscellanea /

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin cercetat pentru şantaj

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin este cercetat după ce şi-a ameninţat fosta iubită că va face publice fotografii indecente cu ea, dacă nu va relua relaţia cu el, şi chiar i-a cerut şefului acesteia să îi desfacă contractul de muncă. În dosar mai sunt vizate patru persoane, între care un medic. Poliţiştii şi procurorii au făcut patru percheziţii în acest dosar.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii din Caraş- Severin şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au făcut patru percheziţii pe raza municipiilor Caransebes, Reşiţa (sediul unei instituţii publice) şi a comunei Buchin, judeţul Caraş - Severin, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Potrivit sursei citate, începând cu luna februarie 2019 şi până în prezent şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a săvârşit acte de ameninţare şi constrângere psihică şi fizică pentru a determina o femeie, pe fosta sa iubită, să reia relaţia intimă pe care au avut-o până în februarie 2019.

Începând cu luna februarie 2019, la sfârşitul relaţiei dintre cei doi, conform mesajelor de ameninţare trimise de către suspect, medicul împreună cu cei doi şoferi au urmărit femeia, în oraş, chiar în timpul serviciului.

În cursul lunii martie 2019 suspectul a ameninţat-o prin mesaje spunându-i că deţine filmări în ipostaze nud cu persoana vătămată, din cuprinsul lunii februarie 2019, într-o cameră de hotel din Băile Herculane şi că o poate face de ruşine cu aceste imagini.

Tot în luna martie 2019 suspectul l-a sunat pe fostul soţ al femeii spunându-i acestuia să deţine imagini în ipostaze nud cu aceasta şi că dacă doreşte le poate folosi să obţină custodia fiului părţii vătămate.

De asemenea, în luna iunie 2019 suspectul a adresat mesaje de ameninţare femeii, spunându-i că o va lăsa fără serviciu şi că îi va trimite controale pentru a fi dată afară.

La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Caraş-Severin urmează a fi aduse un număr de 5 persoane care vor fi audiate în acest caz.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Daca primesc prea multi bani, au chef si de femei care costa.

    1. Mai bine ceri sa vezi pozele sau video. Sa vedem si noi daca merita cit costa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie