Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Senatul SUA va discuta despre proiectul criptomonedei Libra

M.A.I.
Companii /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Comisia bancară din Senatul Statelor Unite va discuta despre proiectul criptomonedei Libra anunţat în această săptămână de fondatorul Facebook Mark Zuckerberg la o audiere programată pe 16 iulie, transmite Reuters.

Audierea va analiza proiectul Libra, precum şi orice fel de probleme legate de confidenţialitatea datelor pe care le-ar putea provoca, potrivit comisiei, care nu a anunţat încă vreun martor, scrie News.ro.

Mark Zuckerberg a anunţat printr-o postare pe reţeaua sa de socializare că Faceook s-a asociat cu alte 27 de organizaţii din toată lumea pentru înfiinţarea asociaţiei non-profit Libra şi crearea unei monede virtuale noi numită Libra.

Misiunea Libra este de a crea o infrastructură financiară globală simplă pentru miliarde de oameni din întreaga lume. Această monedă are la bază tehnologia blockchain, iar planul este de a fi lansată în 2020.

Capacitatea de a folosi bani mobili poate avea un pact pozitiv important asupra vieţii oamenilor pentru că nu ai întotdeauna bani lichizi, care pot fi nesiguri, şi nu necesită plata unor comisioane suplimentare pentru transferuri. Acest lucru este important mai ales pentru oamenii care nu au acces la o bancă tradiţională sau la servicii financiare. În prezent, există aproximativ 1 miliard de oameni care nu au un cont bancar, dar au telefon mobil, a scris Zuckerberg, scrie News.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS