Serviciile UniCredit Leasing au primit o reacţie pozitivă de la clienţii săi

Amalia Pană
Bănci-Asigurări / 26 aprilie 2016

Aproape 90% dintre clienţii UniCredit Leasing ar cumpăra din nou produsele şi serviciile companiei, în timp ce 93% din clienţi o recomandă ca furnizor de servicii financiare, potrivit unui studiu remis redacţiei, realizat de compania de cercetare TNS Italia.

În ceea ce priveşte colaborarea cu Unicredit, 95% din clienţii companiei au un grad de satisfacţie bun, foarte bun sau excelent, arată analiştii italieni.

UniCredit Leasing monitorizează calitatea serviciilor pe care le oferă clienţilor prin intermediul unor studii cu frecvenţa anuală organizate de compania de cercetare TNS Italia. În urma acestora, compania este ajutată să identifice zonele critice în care trebuie să îşi concentreze investiţiile pentru a întări relaţia cu clienţii şi performanţa în afaceri.

"40% din volumul de noi achiziţii derulat de UniCredit Leasing provine din relaţii de afaceri cu clienţi existenţi, iar pentru produsul de leasing operaţional acest procent al business-ului actual care este generat de clienţii din portofoliu creşte la 80%. Sunt procente care arată gradul ridicat de mulţumire pe care clienţii îl au faţă de serviciile pe care le oferim şi faţă de relaţia solidă, un rezultat al investiţiilor permanente pe care le facem în această direcţie", a declarat Ionuţ Popescu, chief sales officer, vicepreşedinte al directoratului UniCredit Leasing.

Prezenţa unei persoane dedicate pe tot parcursul contractului este apreciată de 94% dintre clienţi, în timp ce 93% sunt pentru stabilitatea acestei persoane, iar 95% iau în considerare capacitatea acestei persoane de a oferi informaţii clare, corecte şi complete despre soluţiile de leasing. În plus, 94% dintre clienţi apreciează consultanţa financiară pentru identificarea soluţiilor optime de finanţare.

În ceea ce priveşte canalele de comunicare cu UniCredit Leasing, 28% dintre clienţi apelează la telefon (Call Center), 29% fac o vizită în sucursală, 26% preferă emailul/faxul şi 17% preferă platforma de suport online, conform studiului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
Electromagnetica
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9194
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1766
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5481
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7550
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.2482

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro