Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Sevan Kaloustian este noul managing director al Janssen România

I.M.
Companii /

Sevan Kaloustian

Sevan Kaloustian

Sevan Kaloustian a preluat rolul de managing director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson, în România, acesta fiind anterior director comercial pentru Janssen Polonia, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Poziţia de managing director al Janssen a fost anterior ocupată de Christian Rodseth, care a preluat un rol global în cadrul companiei.

Potrivit sursei citate, pe parcursul celor zece ani de carieră în cadrul companiei Janssen, Sevan Kaloustian a avut un rol cheie în facilitarea accesului pacienţilor la portofoliul Janssen de medicamente inovatoare, ocupând poziţii diferite în cadrul mai multor ţări.

Anterior rolului său din Polonia, Sevan Kaloustian a fost director al Strategiei Comerciale la nivel global în domeniul afecţiunilor neurodegenerative, pentru filiala companiei din New Jersey, Statele Unite ale Americii.

Sevan Kaloustian este absolvent al unui Doctorat în Farmacologie şi al unui program de masterat în farmaco-economie, ambele urmate în cadrul Universităţii Montreal, Canada. De asemenea, Sevan Kaloustian a urmat un program post-doctorat la Academia Sinica din Taiwan şi cursul "Transformarea Digitală a Industriilor" în cadrul Columbia Business School, New York.

"Anul acesta, vom continua să ne dezvoltăm prezenţa consistentă pe care Janssen deja o are în România. Este prioritar pentru noi să îmbunătăţim accesul pacienţilor români la tratamente inovatoare. Ne dorim să continuăm dialogul pe care îl avem cu autorităţile din domeniul sănătăţii şi cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi pentru a dezvolta împreună soluţii comune care pot răspunde priorităţilor din sănătate raportat la compensarea şi accesibilitatea medicamentelor inovatoare", a declarat Sevan Kaloustian.

Portofoliul Janssen România este alcătuit în prezent din peste 40 de medicamente inovatoare din domenii precum oncologie, neuroştiinţe, imunologie, boli infecţioase şi vaccinuri şi hipertensiune pulmonară.

"În ultimii ani, am reuşit să oferim noi opţiuni de tratament pacienţilor diagnosticaţi cu mielom multiplu, leucemie limfocitară cronică, cancer de prostată, psoriazis şi scleroză multiplă. Ne concentrăm asupra nevoilor medicale neacoperite şi asupra efortului comun alături de factorii decizionali astfel încât să ne asigurăm că pacienţii români au acces la terapiile inovatoare de care au nevoie, la momentul potrivit. Pentru 2020, priorităţile noastre au în prim-plan pacienţii diagnosticaţi cu scleroză multiplă, care suferă de afecţiuni imunologice, oncologice sau sunt diagnosticaţi cu boli infecţioase", a mai spus Sevan Kaloustian.

Compania Janssen este membră a principalelor asociaţii de afaceri şi ale industriei farmaceutice precum: Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), Local American Working Group (LAWG), Camera de Comerţ Americană în România (AmCham), Consiliul Investitorilor Străini (FIC), Institutul Aspen România şi Camera de Comerţ a Belgiei şi Luxemburgului în România şi Moldova (BEROCC).

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS