Revista BURSA Construcţiilor

SIF Banat Crişana a raportat un profit de 151,3 milioane de lei, la nouă luni

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 octombrie 2014

SIF Banat Crişana a raportat un profit de 151,3 milioane de lei, la nouă luni

SIF1 Banat Crişana a raportat un profit de 151,36 milioane de lei, în primele nouă luni ale anului, de 4,18 ori mai mare faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Activul net raportat la 30 septembrie a fost de 1,55 miliarde lei, similar celui din intervalul corespunzător al anului trecut.

În raportul semestrial, SIF1 arăta că nivelul veniturilor totale realizate la 30 iunie 2014 a înregistrat o creştere semnificativă comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior ca efect al realizării unui volum mult mai mare de venituri din investiţii financiare cedate:"Veniturile din imobilizări financiare (dividende şi sume cuvenite din diminuarea capitalului social) au înregistrat o scădere faţă de semestrul I 2013, ca efect al capitalizării profiturilor de către unele societăţi din portofoliu (Biofarm ş.a.). Veniturile din investiţii financiare cedate (vânzări titluri de participare şi titluri de plasament) au înregistrat o creştere însemnată comparativ cu semestrul I al anului 2013, în principal ca urmare a reducerii participaţiei deţinute în unele societăţi comerciale (Erste Group Bank, BRD ş.a.)".

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Activul net a ramas la fel ca anul trecut in conditiile in care bilteanu a capitalizat profitul iar economia si cotatiile societatilor listate au avut cresteri in ultimele 365 zile!! Asta denota un management de proasta calitate care trebuie sa isi prezinte demisia pentru acest esec.

  1. devalizarea continua sustinuta si ocrotita de ASF vezi achizitiile incrucisate si taxa de protectie impusa de ASF pentru grupul infractional de la SIF1 pentru tranzactia din sept 2013 cu peste 6% din actiuni.

   SIF1 - ce a fost si ce a ajuns! Da-ti demisia nesimtitule! Iti bati joc de milioane de fraieri care tot mai spera. Rusine!

   Activul net la 30.09 e mai mic decat la sif5 in conditiile in care de 2 ani a capitalizat profitul societatii iar sif5 a dat dividende serioase.Urmariti si dif de pret fata de actiunea sif2 care are un activ net mai mic decat sif1.Increderea in actiunile sif1 e cea mai redusa din cauza managementului care a distrus relatia cu actionarii/investitorii.

  asf este partas la aceasta evolutie prin atitudinea fata de acest sif,un control de fond si demisia conducerii ar fi indicate de urgenta altfel toti actionarii vor suferi pierderi serioase este o rusine ce se intampla

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro