Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

SIMION HĂNESCU:"A sosit momentul ca Senatul să adopte legislaţia privind protecţia salariaţilor din învăţământ"

I.A.
Miscellanea /

"A sosit momentul ca Senatul să adopte legislaţia privind protecţia salariaţilor din învăţământ"

Liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Simion Hănescu, afirmă, în mesajul de Ziua Educaţiei, că a sosit momentul ca Senatul să adopte iniţiativa legislativă privind protecţia salariaţilor din învăţământ şi ca şcoala românească să primească finanţarea prevăzută de lege, informează News.ro.

De asemenea, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) anunţă că dedică Ziua Mondială a Educaţiei luptei împotriva violenţei din şcoli şi a subfinanţării.

"A sosit momentul ca Senatul României să adopte iniţiativa legislativă privind protecţia salariaţilor din învăţământ, iniţiativă care a plecat de la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ! A sosit momentul ca şcoala românească să primească finanţarea prevăzută de lege, adică 6% din PIB, pentru a se putea investi în infrastructura şcolară şi în resursa umană din învăţământ!", declară Simion Hăncescu, preşedintele FSLI.

Federaţia Sindicatelor din Educaţie (FSE) "Spiru Haret" a transmis că, în următorii zece ani, "România va trebui să înlocuiască unul din patru profesori din totalul cadrelor didactice active". "Câţi dintre absolvenţii de facultate îşi doresc o carieră în învăţământ?", întreabă sindicaliştii, apreciind că sistemul de educaţie este "un câmp al reformelor permanent începute şi niciodată terminate".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS