Simple Choices: În perioada vacanţei de Paşte, creşte interesul cetăţenilor pentru locuinţele din Dubai

F.D.
Miscellanea / 29 aprilie

Simple Choices: În perioada vacanţei de Paşte, creşte interesul cetăţenilor pentru locuinţele din Dubai

"Încă din debutul lunii martie, am început să primim din partea românilor un număr semnificativ mai mare de solicitări pentru vizionări de case şi apartamente în Dubai, toate organizate în perioada sărbătorilor de Paşte. Analizând dinamica ultimilor 2 ani, am constatat faptul că toţi conaţionalii noştri preferă să îmbine utilul cu plăcutul, iar în perioada vacanţelor de Crăciun, Revelion, sezon estival şi de Paşte vin să se relaxeze, dar în acelaşi timp îşi stabilesc vizionări în vederea achiziţionării unor imobile in Emiratele Arabe Unite", declară Cristina Stoian, Expert imobiliar & CEO Agenţie Imobiliară Simple Choices, cu sediul în Dubai, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Dubaiul reprezintă un teritoriu extrem de ofertant pentru românii care sunt în căutare de investiţii imobiliare pe termen mediu şi lung. Astfel, aceştia achiziţionează în celebrul emirat case sau apartamente, iar bugetele alocate pornesc de la 130.000 euro.

"Ne aşteptăm la o creştere cu cel puţin 25% a vânzărilor de imobiliare în perioada Paştelui, iar dezvoltatorii autohtoni sunt pregătiţi cu oferte asemenea perioadei propriilor sărbători religioase când este cunoscut faptul că au loc discount-uri şi oferte fără precedent. De exemplu, există planuri de plată direct către dezvoltatori, cu un avans de 10% şi apoi rate lunare care se întind pe 80-90 de luni, cu 1% dobândă. Pentru cei care nu au un istoric bancar bun, care nu pot face un credit ipotecar, este o perspectivă bună de luat în considerare. Şi nu doar pentru ei! In mod practic, un astfel de plan de plată înseamnă că plăteşti doar 30-40% din valoarea imobilului, apoi ratele lunare se acoperă direct din chirie. Se pare că antreprenorii din EAU au identificat potenţialul pieţei din România şi din Europa şi concep campanii speciale de vânzări, legate strict de momentele importante pentru europeni, cum este cel de la începutul lunii mai,"declară Cristina Stoian

Printre clienţii interesaţi să achiziţioneze proprietăţi în Dubai se află antreprenori, dezvoltatori, medici şi IT-işti.

Simple Choices este o companie imobiliară înfiinţată în urma cu 12 ani al cărui domeniu de activitate este axat pe zona de constructii şi property management. Agenţia a intermediat vânzări, cumpărări, renovări şi revânzări de proprietăţi pentru apx.1000 de persoane. Sediul în Dubai a fost lansat în 2022, domeniul principal este reprezentat de tranzacţii imobiliare, dar şi rent to rent management, fiind recunoscută guvernamental şi autorizată de RERA (Real Estate Regulatory Agency), autoritatea care reglementează activitatea agenţiilor imobiliare din EAU.

În 2023, Simple Choices are 14 angajaţi şi o cifra de afaceri de 3 milioane de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb