Siriana. Coloana a V-a arabă în România şi doamna premier Sevil

GEORGE RONCEA
Ziarul BURSA #Politică / 23 decembrie 2016

Siriana. Coloana a V-a arabă în România şi doamna premier Sevil

Pentru cine a prins perioada de dinainte de 1989, când arabii aduşi de Ceauşescu cu Yasser Arafat (fost lider palestinian) la cursuri de instruire în ale terorismului, sub atenta diriguire a Securităţii, memoria comportamentului arabilor, mereu la agăţat şi la combinat valută este încă vie. Aceştia traficau bunuri sub protecţia Miliţiei şi Securităţii şi recrutau pentru serviciile palestiniene şi siriene, aflate în mare parte sub umbrela KGB.

După 90, generalii Securităţii şi FSN apoi PSD au avut o foarte strânsă legătură cu arabii deveniţi biznizmeni de top - puşcăriaşul sirian Omar Hayssam, defrişatorul pădurilor din Moldova, era nu doar membru PSD ci şi un privilegiat al deplasărilor în străinătate ale delegaţiilor de stat de la Cotroceni şi Palatul Victoria. Desigur, Hayssam aparţinea serviciilor secrete siriene, cu intense contacte şi cu alte servicii, inclusiv cu SRI-ul lui Măgureanu. O întreagă hoardă de arabi gravitau în jurul PSD cu susţinere şi protecţie din partea cadrelor corupte ale Securităţii.

Şi acum o reţea arabă, ce cuprinde sirieni, iordanieni, libanezi, egipteni, turci şi irakieni - ce sunt amalgamaţi în grupuri infracţionale organizate în vederea executării de operaţiuni de evaziune fiscală, contrabandă şi spalare de bani - lucrează pe teritoriul României, ventilând sume enorme de bani.

Din evaziunea fiscală, statul pierde anual între 15 şi 20 de miliarde de euro, deci cam jumătate din taxele ce i s-ar cuveni. Musulmanii au şi ei partea lor din furtişag.

N-ar fi asta o problemă nouă, însă soţul sirian al doamnei premier este un apropiat al unuia dintre vectorii reţelei.

Şi mai interesant, reţeaua arabă nu se ocupă doar cu ciordirea banilor româneşti, respectiv cu spălarea de bani ci şi cu ce fac ei de vreo 1400 de ani - activităţi teroriste.

Soţul actualei dudui premier, Akram Shhaideh, născut în martie 1962, în Lattakie, Siria, are ca mai toţi arabii de pe la noi (şi) o mică firmuliţă la Constanţa, cam de chioşcar, "comerţ cu amănuntul - produse alimentare, băuturi şi tutun".

Aparent nu cine ştie ce mare bizniz, dar are totuşi cash 40 000 de euro pentru a-l ajuta în alte biznizuri pe amicul său Chhadi Bahir. Suma apare în declaraţia de avere completată cu mânuţa sa de Shhaideh Akram, în 2014, când ajunsese nici mai mult nici mai puţin decât consilier la Cabinetul secretarului de stat din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în timp ce duduiţa, soţia sa, ajunsese ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, după ce fusese secretar de stat în cadrul ministerului, mâna dreaptă a lui Dragnea. În mai 2015 Shaidehh a depus, pe Coran, la Cotroceni, jurământul de ministru al Dezvoltării, după ce şeful ei Liviu Dragnea a trebuit să demisioneze din această funcţie, urmare a condamnării sale la un an de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului.

Prietenul de bizniz al soţului doamnei ministru face parte dintr-o reţea vastă.

Chhadi Bahir era asociat cu Mahmoud Ahmed Mohamed Elbatrik, cetăţean egiptean ,domiciliat în Egipt, El Sharkia, adică în deşertul Sahara, că acolo are el buletinul, la rândul său asociat în numeroase alte societăţi cu Ahmed Elsayed Mohamed Radi, cetăţean egiptean, domiciliat în Egipt, Cairo. Ambii egipteni paravane pentru sirieni şi turci cum ar fi Yuksek Cedat, un cap de mafie ce a pus bazele uneia dintre cela mai tari reţele de evaziune descoperite de procurorii români până acum, de peste 200 de milioane de euro.

Yuksek Cedat, turc de la graniţa cu Siria, face parte din familia infracţională turcă condusă de Sahin Yuksek, reţinut de DNA în 2013. Firmele turcilor aveau datorii de zeci de milioane de euro către statul român şi încercau să scape de povară prin mituirea unui funcţionar ANAF. Constanţa este poarta principală de intrare a mafioţilor turci, pe mână cu vameşii din Portul Constanţa, cu comisarii Gărzii Financiare, cu poliţişti şi cadre al fostei doi şi un sfert, DGIPI, desfiinţată acum după răsunătoare scandaluri de corupţie.

Egiptenii Mohamed Mahmoud Ahmed El Batrik - asociatul lui Chhadi Bahir, asmicul soţului sirian al duduii premier - şi Ahmed El Sayed Mohamed Radi au primit una din firmele turcului Yuksek - Piruze Com SRL din Voluntari, una dintre cele mai mirobolante companii din România. Fără niciun angajat în 2008, turcul a încasat pe firma din comuna lui Pandele, în anul următor, suma de 320 de milioane de euro iar după ce banii au fost scoşi din firmă, societatea a fost livrată de Yuksek în 2010 celor doi egipteni, conform cetateanul.net

http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/852-comunicat-de-presa2-25-04-2013

Un al doilea asociat al amicului soţului premierei este Gamal Elmansy, intrat legal în ţară prin Aeroportul Otopeni după care a fost condamnat în 2010 la şase luni de închisoare cu suspendare, a fost prins că încerca să fugă via Ungaria în Italia ascuns într-un frigider.

"Suveica" arabă şi securiştii ce fraudează statul român

Procedura este relativ simplă, aplicată şablon pe filiera corupţilor apropiaţi ai cadrelor din Ministerul de Interne. Un Cristi Borcea, puşcăriaşul de la Dinamo a ajuns putred de bogat prin ţepe date statului român, cu sprijinul mafiei arabe.

De exemplu Borcea avea o afacere cu mezeluri - compania Crimbo Prod Carn din judetul Alba ce a trecut prin mai multe schimbări de acţionariat în 2010, pentru ca mai apoi, conform prevederilor legii insolvenţei, deoarece nici administratorul statutar al societăţii şi nici asociaţii acesteia de la data deschiderii procedurii insolvenţei nu au putut fi găsiţi să fie demarată deschiderea procedurii simplificate a falimentului, datoriile firmei evident nefiind niciodată recuperate de către cei păgubiţi - respectiv de către statul român, deoarece cea mai mare parte a datoriilor era la bugetul de stat.

Anterior, chiar înainte de momentul intrării în insolvenţă a companiei fondate de Cristi Borcea, părţile sociale au fost transferate catre doi oameni "de afaceri" irakieni, respectiv Hussein H. Hassan si Amaar A. Ghanam, după care după fix o lună, a fost inregistrată o noua schimbare a acţionarilor, şi după aceea s-a operat a treia modificare de actionariat - unde apar tinerii irakieni Haydar R. Hassan (75% din actiuni) şi Feisal Omar (25%), în vârstă de 25, respectiv 23 de ani, la vremea aceea, în 2010.

Cristi Borcea avea desigur pe firma sa de mezeluri datorii de milioane de euro, iar operaţiunile sale au intrat şi în atenţia procurorilor DNA deoarece celebrul libanez Said Baaklini - ce a fraudat statul român cu vreo 30 de milione de euro, prin rambursări ilegale de TVA, folosea şi societatea SC Crimbo Prod Carn SRL, introdusă într-un circuit comercial fictiv de Mahammad Sharif şi Baaklini Said - ulterior, în 2013, inculpat şi lăsat fără cetăţenie, cum ar trebui lăsaţi majoritatea arabilor din România ce participă la uriaşa fraudare a cetăţenilor români. SC Crimbo Prod Carn SRL furniza fictiv pentru grupul de firme controlat de Said Baaklini diverse mărfurti şi utilaje - desigur doar pe hârtie, prin evidenţierea în actele contabile a unor cheltuieli care nu aveau la bază nicio operaţiune reală. Libanezul a fost acuzat de procurorii DNA de infracţiunile de iniţiere/constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, dar desigur din prejudiciul adus statului nu s-a recuperat mai nimic iar cazul său se repetă în multe alte sute de situaţii similare, firme ale reţelei arabe.

Numai în judeţul Ilfov, conform Riseproject.ro funcţionau peste 400 de firme de comerţ cu legume şi fructe - înregistrate pe numele unor turci din regiunea Samandag, de lângă Siria, ce executau tranzacţii pe perioade scurte apoi erau lichidate sau cedate altor cetăţeni străini, din oraşe ca Mosul, Irak, unde totul este sub dărâmături. Liderul grupului de turci, Yuksek, asociatul lui Bahri, amicul soţului sirian al duduii premier.

În suveica evazionistă mai apare numele unui grup de arabi - ce figurează fie ca paravane în firme - acţionari fictivi ca Emad Elsayed Ahmed Hassan Zaraa sau Gamal Abdel Shafy Mohamed Elmansy, Raked H. Hamdan, Maaz Omar, Eroglu Mustafa, Fahmy Saad, Al Karkhi Salih, Ahmad M. Souad, Haydar R. Hassan - unul dintre cei care au preluat firma de mezeluri a lui Borcea, fie ca mari învârtitori cu acces la organele statului, cum ar fi Mustafa Akram Naser Abdel Rahman Bani, iordanian stabilit de mult în Românie, în legătură cu lumea fotbalului - judecat acum în dosarul Portului Constanţa ce a prins nume grele în ecuaţie - după ce în aprilie 2012, senatorul Mircea Baniaş, secretarul general al Ministerului de Interne, Laurenţiu Mironescu şi şeful Portului Constanţa, Eugen Bogatu şi cu un acţionar al clubului de fotbal Progresul Bucureşti au fost acuzaţi de constituire de grup organizat infracţional.

Nu doar de spălare de bani şi alte infracţiuni se ocupă cei din reţeaua menţionată. Firmele turcului din Ilfov, "regele legumelor" erau conectate şi la interpuşi irakieni ai reţelei teroriste Al Qaeda, cum ar fi Morad Ahmed, al cărui văr, Omar Farid Ahmed, are interdicţie de intrare în România pe 15 ani şi se află acum în Bulgaria.

Cei doi irakieni sunt conectaţi la reţele de trafic de migranţi conform rieproject.ro şi ţin (şi) de un dosar de terorism. Un lider al grupului, prin de DIICOT, respectiv SRI - Mohamad Al Dulaimi, "sub identitatea sa reală sau folosind identităţi fictive şi prin intermediul a patru societăţi comerciale, special constituite în acest scop, a înlesnit intrarea/ieşirea în/din România şi prelungirea dreptului de şedere în ţară a unui număr de cinci cetăţeni irakieni, având cunoştinţă de împrejurarea că aceştia au sprijinit/săvârşit acte teroriste în favoarea organizaţiei teroriste Al Qaeda în Irak."

http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/604-comunicat-de-presa-30122011-604

Dulaimi a adus sute de irakieni în România, printre aceştia şi pe Omar Farih Ahmed - responsabil în zona Al Qa'im din Irak, de la graniţa cu Siria, de luptătorii străini aduşi să lupte pentru Al Qaeda, răspunzând de atentate cu maşini capcană, în timp ce o altă rudă de-a sa Aqeel Dhuyab, strângea informaţii despre cetăţenii americani pentru Al Qaeda

Morad Ahmed, văr cu cel de mai sus, era şi el urmărit de SRI pentru legături cu Al Qaeda. De la venirea în România, în 2007, Morad Ahmed a preluat peste 150 de firme pline de datorii la stat, firmele din Ilfov ale turcilor.

Cei de mai sus, teroriştii irakieni, erau pe mână cu turcii, vecini la graniţă, la rândul lor vecini cu sirienii şi în relaţii apropiate de bizniz cu unii dintre sirienii de la noi, - cum ar fi soţul doamnei premier, un apropiat al ambasadorului regimului Assad şi fost funcţionar guvernamental la Damasc vreme de două decenii, până să vină la noi şi să se îndrăgostească de sistemul corupt politico securistic românesc şi desigur, de mânuţa dreaptă a Clanului Nicuşor - Mazăre, aleasa inimii sale sensibile, Sevil.

De aici încolo sper să auzim veşti (bune) de la SRI, eu doar mi-am făcut datoria de avertizor public.

Opinia Cititorului ( 17 )

 1. Chiar daca este 101% curata...Sevil categoric nu este o solutie!!!!Primul ministru trebuie sa fie un roman curat, ortodox, educat si cu mult viziune si curaj....Sevil este o vulnerabilitate si un risc major!!!!

  1. De ce n-ar putea fi un rastafarian? Sau un evreu sefard? Sau, mai aproape totusi de realitatile noastre, un greco-catolic? Si cum definim "roman curat"?

   [Mesaj eliminat. Conform regulamentului.]

   Da !!!...Imi pun si eu intrebarea...Oare de ce sa ..PRECIPITAT...Dragnea atat de tare...in a o numi pe S.Shh...asa .repede pr.ministru ??? nevrand.... sa-i dea ragaz Presedintelui sa-i verifice CV..ul

  Aha, m-am prins, Dragnea a propus un prim ministru care sa aiba mai multe bube decat el, ca atunci când va dori sa isi ia in primire postul de prim ministru toata lumea sa fie multumita ca el este un puscarias care pana la urma a primit doar un an de inchisoare.

  1. Justifica cum a ajuns Dragnea puternic si Al'Quaida ii cere pretul.

  .... O întreagă hoardă de arabi gravitau în jurul PSD cu susţinere şi protecţie din partea cadrelor corupte ale Securităţii. 

  Gresit.Sub protectia tatucului Iliescu. 

  1. Sponsorii Psd, pe banii nostri.

  Concluzie clara: Dragnea a ajuns la concluzia ca afacerile si politica PSD trebuie extise si in afara Teleormanului si Ilfovului, doar suntem in era globalizarii, nu?.  

  Si la cine sa apeleze, daca reteaua functioneaza?

  Grija mare Iohannis!! 

  "Frate" Roncea, pune-i bre in carca dlui sot pe toti arabii si turcii, inclusiv chinezii din Romania! Sa fie treaba treaba si solutia lui Kiolbanis oabla! Mai vrei ceva? Esti invidios ca Dragnea are aceasta capacitate de altruism politc? Las ca dna Sevil va fi temporar sau nu va fi deloc, spre satisfactia sasului si turco tatarului Basel! Esti multumit?

  Toti excroci vor cineva cu care sa fure mai departe?

  Ceva ceva ..miroase..a retele mafiote cu arabi din Romania...implicit grupuri de retele evazioniste..aparute imediat dupa revolutie...si aciuate dupa perdeaua PSD-ista....plus....

  Europa cu organismele ei performante tolereaza asa ceva aici, Franta si Germania primesc ce merita cu atentele ? Europa au tolerat un partid de ex comunisti Psd (Fsn, Psdr) aceeasi oameni.

  Avem ceea ce s-a votat ca vointa poporului sub 60%. Sigur Europa tolereaza un Ponta, un Dragnea, unGhita ex Psdist, glontarul bombonel zis A. Nastase a prins un dormitor in Parlament?

  Sigur Statul Roman verifica seria de sasiu la un auto prin taxa de drum dar nu verifica o adresa de cort din Desert. Rromi cred ca sunt discriminati ca nu pot deschide o firma chiordales legales pe rulota caruta un cal pu'tere ! 

  1. acum te-ai gasit cu demascarile!ia spune cine te-a platit.ca daca nu spun eu.

   Mitica lumineaza-ma ca contul meu nu s-a umflat.

  ...adica sanchi, tu avertizezi publicul si SRI-ul , iar noi nu ne prindem ca de fapt articolul vine de la baietii cu ,,ochi albastrii". Da' cand madam Sevil era (doar) ministru ce pazeau baietii ? Atunci nu era pericol, nu ?

  1. Hello there,

   My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at bursa.ro promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?  

   We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well 

   If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. 

   Thanks, 

   Aly

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro