Societatea de avocatură Biriş Goran- selectată pentru a face parte din Grupul de experţi în domeniul TVA înfiinţat de CE

G.D.
Miscellanea / 20 septembrie

Societatea de avocatură Biriş Goran- selectată pentru a face parte din Grupul de experţi în domeniul TVA înfiinţat de CE

În cursul lunilor iulie şi august 2022, Directorul General pentru Impozitare şi Uniune Vamală, având în vedere Decizia Comisiei 2012/C 188/02 din 26 iunie 2012 de instituire a unui grup de experţi pentru taxa pe valoare adăugată, a demarat procesul de selecţie şi a invitat entităţile private şi consultanţii din regiunea UE să se înscrie în acest sens, potrivit site-ului Biriş Goran.

Biriş Goran, care va fi reprezentată în cadrul Grupului de experţi în domeniul TVA de la Bruxelles de Gabriel Biriş, Partener Fondator, şi de Sorin Biban, Partener al Practicii de Taxe, a fost aleasă şi confirmată în cadrul acestui grup.

"Ne bucurăm că expertiza noastră îndelungată şi recunoscută în materie de fiscalitate şi în special TVA este pusă în slujba politicilor de TVA la nivelul UE. Vom face tot posibilul pentru a contribui la elaborarea unei noi reglementări funcţionale, aplicabile şi rezonabile pentru UE", a declarat Gabriel Biriş, Partener Fondator Biriş Goran.

"În contextul în care taxa pe valoare adăugată reprezintă unul dintre factorii cheie la nivelul peisajului fiscal al UE, vom fi mai mult decât bucuroşi să contribuim cu clarificări, soluţii şi cunoştinţe practice în cadrul Grupului de experţi în domeniul TVA al Comisiei Europene", a declarat Sorin Biban, Partener al Practicii de Taxe din cadrul Biriş Goran.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9366
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.9920
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0780
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6319
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3180

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro