Şoferii care transportă marfă pot beneficia gratuit de asigurare de viaţă şi accident

V.G.
Miscellanea / 6 septembrie 2022

Şoferii care transportă marfă pot beneficia gratuit de asigurare de viaţă şi accident

Eurolife FFH Asigurări de Viaţă şi Affinity Transport Solutions (furnizor important al cardurilor de combustibil către companiile de transport din România) au încheiat un nou parteneriat pentru ataşarea unei asigurări de viaţă şi accident la beneficiile acordate şoferilor companiilor transportatoare din România, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, beneficiarii direcţi ai asigurării sunt conducătorii auto, cei care şi utilizează cardul pentru alimentări constante de combustibil în benzinăriile din peste 42 de ţări europene.

Asigurarea este oferită gratuit şi include acces permanent la consultaţii medicale prin telefon, online sau video - prin intermediul serviciului de Telemedicină, cheltuieli medicale acoperite în caz de spitalizare sau invaliditate permanentă parţială din accident, dar şi o sumă asigurată fixă în caz de deces din orice cauză (inclusiv infectare cu SarsCov2) sau deces din accident. Sunt acoperite atât evenimentele care au loc pe teritoriul ţării noastre, cât şi cele care survin pe parcursul curselor în străinătate, fără restricţii de teritorialitate.

"Accesibilitatea unei asigurări alături de un card de combustibil este o asociere inedită, cu beneficii multiple pentru utilizatorii finali. Împreună cu partenerii de la Affinity Transport Solutions asigurăm astfel şoferilor care îşi petrec majoritatea timpului pe drumurile europene, acces rapid la servicii medicale (din orice ţară s-ar afla), dar şi protecţie, în cazul apariţiei unui eveniment nefericit. Vorbim de soluţii relevante pentru menţinerea stării de sănătate, chiar şi atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie pentru programări sau vizite fizice la medic.

La Eurolife FFH suntem preocupaţi să arătăm că asigurările sunt produse simple, uşor de folosit de către fiecare dintre noi. În acest sens, căutăm parteneri deschişi să integreze asigurarea ca şi produs complementar obiectului principal de activitate, şi ne bucurăm să identificăm colaboratori din diverse domenii de activitate. Din acest punct de vedere, apreciem deschiderea Affinity Transport Solutions de a asocia un produs de asigurare cardurilor de combustibil, şi mai ales, dorinţa de a se diferenţia pe piaţa de profil", a declarat Anita Niţulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări România.

"Prin această asigurare, oferită alături de cardul de combustibil Affinity DKV, am reuşit să răspundem şi unei nevoi reale a firmelor româneşti de transport rutier de marfă care îşi doresc o mai mare retenţie a propriului personal", subliniază Dragos Chiriţă, Manager General Affinity Transport Solutions. "Administratorii firmelor de transport au acum acces, printr-un singur card de combustibil, la cea mai extinsă reţea de staţii de alimentare DKV din peste 42 de ţări europene şi oportunitatea de a-şi recompensa şoferii angajaţi cu servicii de telemedicină, cheltuieli medicale acoperite în caz de spitalizare în ţara şi străinătate, precum şi o asigurare de viaţă," a mai declarat Dragoş Chiriţă.

Ce presupune această asigurare?

Medic disponibil 7 zile din 7 - pe telefon, online sau video - pentru orice problemă medicală. Sunt incluse în pachetul de Telemedicina consultaţii, tratament şi monitorizare. Beneficiul este oferit prin Telios (prima companie de servicii de telemedicină din România).

Cheltuieli medicale acoperite în caz de:

Spitalizare din accident: în cazul unei accidentări survenite pe timpul cursei de transport, asigurarea va acoperi cheltuielile medicale în limita a 1.200 lei / zi - în străinătate, respectiv 400 lei / zi în România. Numărul maxim de zile de spitalizare despăgubit este de 20 de zile / an de asigurare şi minim 1 zi (24 ore).

Invaliditate permanentă parţială din accident se încasează un procent între 5% şi 100% în limita sumei asigurate de 10.000 lei / persoană.

Cheltuieli acoperite pentru cei dragi în caz de:

Deces din orice cauză (inclusiv infectare cu Covid19): Suma asigurată rambursată familiei este de 5.000 lei.

Deces din accident: Acoperă riscul de deces din accident pe perioada asigurării. Valabilitate în toată lumea. Suma asigurată ce va fi rambursată familiei este de 10.000 lei.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9749
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7214
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1471
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7597
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.8747

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb